Tere

Bizim ligde forma işlerinin düzensiz olduğundan hep yakınıyoruz. Ama Sivas olayı başka bir boyuta taşıdı. Son haftalarda dikkatimi çekiyordu ama, "ulan toptan bakayım bir, neymiş" deyince...

Evlerinde oynadıkları 12 maçın dokuzunda siyah formayı giymişler. Yüzde 75 yani. Giymedikleri maçlar, Eskişehir, Gaziantep ve Samsun maçları.




Özel bir sebebi varsa, ben bilmiyorum. Bilen varsa, söylerse sevinirim. Sivassporlu olan, takımla bayağı ilgili olan kuzene de sordum, varsa onun bilme ihtimali yüksek (ki oradan bi' şey çıkmadı). Ama öyle bir şey yoksa... Yani. Belki de yetkililerden biri bu sezonki çubuklularının 2006 kalıbı olduğunun farkındadır da böyle bir karar verilmiştir.

Edit 1: Siyah giymeye devam ediyorlar içeride...

Edit 2: Bu siyah işini "abi karda çubuklu ya da düz beyaz görünmez, ondan olabilir" diyen var. Ulan bunların düz kırmızısı var, onu giysinler.

6 yorum:

yusufgs dedi ki...

Bazi takimlar galibiyet serisi yakaladiklarinda "uguru kacmasin" diye hep o formayi giyerler, ondan olabilir.Sivasspor galiba uzun zamandir yenilmiyor, ama siyah forma ne zamandan beri ilk tercih oldu bilmiyorum

L dedi ki...

kendi renklerinden bu kadar kolay vazgeçebiliyorlarsa helal olsun abi. 2-3 maç değil ki hani.

Burak Eken dedi ki...

Anadolu'da -birkaç nadir takım dışında- takımların sadece ismi vardır; rengi, forması, hatta logosu kimsenin umrunda olmaz.

Redingot dedi ki...

Başkan içerde diye yas olayı mı acaba?

L dedi ki...

aga aklıma gelmedi değil. yazıda dediğim gibi kuzene sordum, "abi herhangi bir şey yokmuş" dedi. hatta az da bakındım gugıl falan, bi' şey göremedim ya da benim beceriksizliğim. yas olayı değil sanki.

N. Burak dedi ki...

Bayağıdır kafamı attırıyordu bu olay, yazdığın iyi olmuş. Odyakmaz'dan dolayıdır diye düşünüyordum, galibiyet serisi filan da mantıklı. Oldum olası kılım zaten şu takıma yani 2006 kalıbı forma giyeceksen neden adidas kullanırsın?