Oliveira- Telekom- Sponsor- Stad


Oliveira Galatasaray'da haberleri dolaşıyor. Doğruysa hayırlı olsun. Sistemimize uyacak tarzda bir transfer. Adam santrafor değil, forvet; farkı bilmeyeni sağ üst köşeden çarpı tuşuna basmaya davet ediyoruz. Milan tecrübesi olan, Brezilya Milli Takımı formasını giymiş, kalitesi ortada bir oyuncu, o yüzden problem yok. Forma numarası 9 ya da 12 olacakmış. 9 forvet klasik numarası, 12 de Sao Paolo'dayken giydiği numara. 9 numara ekstra bir yük getirir mi, bana göre evet ancak Ricardo'da da o yükü kaldıracak potansiyel ve tecrübe var.

Gelelim şu sponsor olayına. Galatasaray 2009-2010 sezonundan itibaren ana sponsorunun Türk Telekom olacağını açıkladı. Senede 15 milyon Euro gibi bir katkısı olacak Telekom'un, buna karşılık Galatasaray göğüs reklamlarında ve stad isminde Türk Telekom'u kullanacak. Stad olayında her kafadan bir ses çıkıyor. "Yeni stadyum yaptırıyoruz adı Türk Telekom, yok böyle bir şey." Var paşam böyle bir şey. Arsenal gibi bir takım Wembley gibi bir staddan çıkıp yeni stadına Emirates adı veriyor, dünyanın parasını kazanıyor; ha keza PSV, ha keza Bolton... Ayrıca bizim yaptığımız şey stadyum değil, iş merkeziyle, basketbol salonuyla, franchisingiyle, yönetim binasıyla bir spor kompleksi. Adı da Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi. Yani "Türk Telekom Ali Sami Yen Stadyumu" bu kompleksin bir parçası. O yüzden oradan da problem yok. Adnan Polat ve yönetimi göreve geldikten beri yönetimden pek bir şikayetimiz yok, uzun zamandır ilk defa. Demek ki problem Galatasaray taraftarında değil, çok iyi bir Galatasaray taraftarı olmasına rağmen bu onu iyi bir yönetici yapmayan başkandaymış. Beynimizdeki örümcekleri attığımız gün tekrar zaferlere doğru yürüdüğümüz gün olacaktır.

2 yorum:

Panda dedi ki...

Hocam oliveiranın geleceğini pek sanmam..geleceksede gelmesini istemem..bana göre kadromuz yeterli..olmadı ilk yarı sonunda bakarız..
telekom sponsorluğu olabilir..Ama küfrettiğim bir firmanın formamda olması entresan olacak:D..
stad konusunda başa reklam olabilir..Ama kesinlikle o ismin bir yerinde alisamiyen geçmeli diye düşünüyorum..

Adsız dedi ki...

arsenal ve wembley komikmiş gerçekten. arsenal milli takım mı oldu şimdi de wembleyde oynuyor maçlarını zuahahahha