90+ Haftası

Bu hafta son dakikalar bayağı bir yoğun geçti. Öyle böyle değil.
Cumartesi oldu bunların çoğu. İlki Real-Atletico maçında oldu, canlı canlı izleyebildik bunu. Zaten maçta normal zamanda gol olmadı ki. Biri 35. saniye, diğeri 90'da frikikten falan.
Tam maç bitti, herkes beraberliğe razı filan derken, Drenthe bir dripling:penaltı. 90+7'de Higuain penaltıyı attı ve 2-1 Real kazandı.
Diğeri ülkemizde. Neredeyse küme düşmeye giden Fb, 90+6'da, tek gol bulma yolu olan Semih-Güiza ikilisinin eseri olan golle 3-2 aldı maçı. İyi de oldu. Bu maç da kazanılmasa, iyice karışabilirlerdi. Semih'e şükretsinler.
Bir diğer örnek de ülkemizden yine. Kayseri-Ankara maçında. 1-1 devam ederken maç, Özer'in ara pasında Konate karşı karşıya vaziyette golü buldu uzatma dakikalarında ve 2-1 aldılar maçı. Ankaraspor da 5 maçta 13 puan aldı, puansız geçen 2 haftanın ardından.
Ve en fantastiği:Bremen-Dortmund. Cumartesi günü bu maçın tekrarının ilk kısımlarını izledik, sonra başka bir şeyler araya girdi ve, ektik maçı. Biraz da uyuzluk yapmadık değil, "gol çıkmaz artık abi" diyerekten. Pişman olduk... Ertesi sabah Ntvspor'da skorlara baakrken, bu maçta son yarım saatte tam 6 gol olduğunu ve son 2 golün de 90+'da geldiğini öğrendik. Kafamızı duvarlara vurduk. 90+1'de Pizarro kendisinin 2. golünü atarak 3-2 yapıyor ama, Muhammed Zidan, 90+2'de, hemen ardından karşılık veriyor. Büyük maç kaçırmışız.

Bir de İbrahim Akın'ın 90. dakikada Antalyaspor'a attığı bir gol var. O da "artı" olmasa bile feci bir goldü. Arada değinmiş olalım.

0 yorum: