Salak Taraftar


Ekşi'den alıntılıyorum:

"basketbol tarihine "taco vakası" olarak geçecek ( yani bence geçse iyi olur) bir olay nedeniyle cavs taraftarına fena halde bozulmuş nba'in en dominant oyuncusu. cleveland cavaliers organizasyonu takımın 100 sayıyı bulduğu her maçta taraftarlara "taco" adı verilen yiyecekten dağıtıyormuş. denver maçında takımın son hücuma 98 sayı ile girmesi ve topun pek tabi lebron james'in güvenli ellerinde olması sebebiyle cavs taraftarı beleş taco heyecanıyla 2 sayı daha beklemeye koyulmuş. fakat takım zaten galibiyeti garantilediğinden lebron james, topu potaya atmak yerine rakibine saygı göstermiş ve sürenin bitmesini beklemiş. bunun üzerine beleş "taco" şansını yitirmenin öfkesi ile cavs tribünlerinden kendilerini birkaç yılda tek kelime ile abad eden ve tüm şehrin sevgilisi olan lebron james'i hedef alan "yuh !" sesleri yükselmiş. bunun üzerine lebron james maçtan sonra zehir zemberek bir açıklama yapmış ve 1 dolarlık taco için kendisini yuhlayanlara fena halde çıkışmış.

zaten kontratının bitmesi ile nba'in en büyük pazarlarından new york'un hedefi olacağı kesin olan lebron'un, bu olaya fazlaca içerlediği ve para-kontrat şartları kendisini kalmakla gitmek arasında yüzde elli yüzde elli bir durumda bırakırsa bu kalp kırıklığının etkisiyle gitmeyi tercih edebileceği, yani sikindirik "taco" ların gelmesi kuvvetle muhtemel birkaç nba şampiyonluğunu riske atabileceği dahi an itibariyle cavs forumlarında konuşulmaktadır."

Birincisi, Cavs taraftarının kafasına sıçayım. İki, bu durumda siz kalır mıydınız bu takımda? Bir de kendi mekanınız, memleketiniz burası-ben kalmazdım. Üç, bu blogun Abd muhabiri var, o ne bok yiyor. Dört, insanoğlu nankör.

3 yorum:

miracsaral dedi ki...

Bunu okuduğumda ben de çok şaşırmadım. Clevand halkı daha doğrusu Ohio State'in genelinin insani olarak aşırı kaliteli olduğunu söyleyemem. Eldeki nimetin değerini bilememişler. Uğur'u veya Arda'yı zamanında yuhalayan zihniyet işte aynen bu zihniyet. Taraftar her yerde aynı işte. Çok doyumsuzlar..

L dedi ki...

2 gün sonra eleman new york dolaylarına gidip yüzüğü taktığında görürler o doyumsuzluğu.

Haketo Zaman dedi ki...

Ohio'nun yüzde 95'i redneck zaten. Aç herifler.