GS- Ankaragücü


Yüzde 90.3 pas yüzdesi, deplasmanda 0-3'lük galibiyet, Lincoln, Baroş, Kewell, De Sanctis. Maçın özeti bu aslında.

İlk yarı pek bir hareket yoktu maçta, Emreciksin'in 25 metreden vurduğu füze hariç. O top gol olsa çok üzülmem abi, nasıl bir şut o öyle. Gökhan'ı Beşiktaş ve Fenerbahçe istiyormuş, Cemal Aydın da 3 milyon dolardan aşağı vermezmiş. Cemal Aydın'a sonra geleceğim.

İkinci yarıda da ilk yarı gibi başladık aslında. Bülent Tulun da batırdı yine devrede. Kewell kaldıramazmış da çıksınmış, Lincoln zemini beğenmemiş, iyi ki beğenmemiş, çabuk pas yapıyormuş, Baroş çok durgunmuş. 60'a geldik, Lincoln inanılmaz bıraktı Baroş'un önüne, sağlam da vurdu Çek. Bundan sonra dedim, hani gol sonrası sendrom vardır ya, değerlendirip bir tuvalete gideyim dedim. Kalktım ayağa kapıdan çıkarken Melih bağırdı "gooooooool" diye, döndüm baktım Kewell. Tekrarı izledim, yine Lincoln ve o kondisyonu yetmeyen, "kaldıramaz" olan Kewell'ın füzesi sağ üst köşeye. Yetmedi iki dakika sonra, Lincoln-Kewell ikiye birlerle geldi, sol dipten kesti yine Cassio de Souza Soares, Baroş yine doğru zamanda doğru yerdeydi, üç oldu.

Peşinden rölantiye aldık gibi oldu, yine pozisyonlar vardı, olmadı. Deplasmandaki "kağbus" (Bahri Havadır) biraz daha söndü; her Avrupa maçından sonra puan kaybetme alışkanlığı son buldu.

Ayhan çok iyiydi, hiç durmadı. Üçüncü dakikada gördü sarı kartı. Burada bir şey var. Mesaj mı verdi hakem ne yaptı, ikili mücadelede düştü, ellerini açıp hakeme baktı Ayhan. Zaaaart diye sarıyı gördü. Sanki düştün mü ya faul ya aldatma diye bir şey var, öyle gösterdiyse. Eğer itiraz diye gösterdiyse, adam ağzını açmıyor, sadece ellerini açıyor. Hakemlere çok fazla yetki veriliyor artık, kart dedin göster, el açtın göster, ah dedin göster. Olmamalı böyle.

Sağ bek- açık pozisyonu da beraberdi, malum Sabri yoktu. Barış başladı, Aydın bitirdi. Orası da çok iyi işledi, ikisi de çok çalıştı.

Son bir not Lig Tv'ye: kardeşim adam gibi yorumcu bulun, lütfen yahu. O kadar para alıyorsunuz milletten, adam gibi yorumcuyla izleyelim bari maçları. Başta, devrede, sonda çıkıyor yorumcular, maçta yok, eyvallah ama yine de sıçıyor be abi. Bas parayı getir Meleke'yi, Demirkol'u. Zor mu bu kadar. NTV diyoruz, oradalar filan, ama önümüzde Kaan Kural örneği var, senelerce götürmedi mi hem SKYTürk (ki Lig TV'yle aynı grubun kanalı) ve NTV'de. İmkansız değil yani.

Ankaragüçlü Şerefsizlere: Ünal Karaman gibi bir hocayı, ağlatma seviyesine getirip, istifa etmeye zorluyorsanız, bütün maç ne olursa olsun başkanının annesine küfür ediyorsan, sırf İstanbullu diye karşı takıma küfür ediyorsan, takımın büyük takımla kafa kafaya oynarken hiçbir şekilde destek olmuyor, köstek oluyorsan, onaltıncı dakikada Bursa- Ankara çektiğiniz diğer Allah'ın belası takımla beraber soyunuz kurusun, sürüm sürüm sürünün inşallah. Adam olun şerefsizler, adam. Ünal Karaman'a da helal olsun, böyle adamlara ihtiyacımız var.

0 yorum: