Hamburg Hakkında


Formayla başlayacağım yazıya. Bu ne kadar güzel bir formadır. Ama hani böyle bir takımın 1. forması olacak türden değil, "away kit" olacak bu. 2. formalar arasına dahil edeceksin. Adidas sanırım Hamburg'a özel çalışıyor, diğer formalarına bakmanızı da tavsiye ederim.

Bir devresini izleyebilmeme rağmen, her şey ortadaydı. Dağıttı M.Gladbach Hamburg'u. 65'de 4-1 yaptı, zaten Hamburg'un da geri dönmeye ne takati ne de niyeti vardı. Hazır haftaiçi Uefa maçları varken, Jarolim ve Trochovski'yi de erken çıkardı, kabullendi durumu Jol.
Evet, bizim durumumuz da son 2-3 maç itibariyle iyi değil fakat, şu gördüğüm Hamburg da "iyi" değildi. Gördüklerim beni umutlandırdı ama, Bülent Korkmaz'ın futbol manasında takıma pek bir şey katmadığını ve katamayacağını hesaba katmadığımda, durum eşitleniyor. 24 spiker ve yorumcusunun da dediği gibi, ilk maçta Baros'un olmaması kötü bizim adımıza. Fakat 0-0, hatta 0-1'lik skorlar bize büyük avantaj olacaktır. Hele gol bulursak, iş bayağı kolaylaşacaktır.

Ne olursa olsun, durumları nasıl olursa olsun Olic, Jarolim ve Trochovski çok iyi futbolcular ve kendilerinden her şekilde korktuğumu belirteyim. Olic'i zaten kaptılar, diğerleri de gider bir yerlere.

Pitroipa diye bir adam var Hamburg'da. Böyle Yattaravari bir şey. Yetenekli olduğu bariz, çok seri. Ama bir şeyler eksik. Motive mi olamıyor, doğru mu kullanılmıyor. Ne zaman izlesem hep bir "tökezleme" durumu var. İlerde daha iyi olur inşallah. Ama(n) bize patlamasın diyerek, postu sonlandırıyorum, Hoffenheim maçı var. Bremen'le. En az 7 gol garanti.

6 yorum:

Zoma dedi ki...

Biz de 7 gol garanti diye üst oynadık güle oynaya, güzel bitmedi maç. Banttan yayın o. :)

L dedi ki...

sorma abi, ben de diyorum ne bu günlük güneşlik ortam.

Adsız dedi ki...

Bizim Aydın gibi onlarda da Pitroipa var demek ki.

L dedi ki...

eh, bi açıdan doğru denebilir.

miracsaral dedi ki...

Evrende sevdiğim iki forma vardır: Birisi Hırvatistan'ın karelisi, diğeri de Ajax'ın kendi evinde giydiği forma. Diğerlerine pek bakmıyorum bile.

L dedi ki...

niye be abi. neler var daha. ayrıca sponsor değişti, o efsane forma yalan oldu ajax'ın. bok var değiştiler de.