Oğuzhan Bahadır

Bazı zamanlar tek bir oyuncunun bir maçın kaderini değiştirdiğini görürüz. Bu oyuncu kaleci olunca, olay çok daha farklı gelişir. Bir de bu oyuncu, doğduğu şehrin takımına karşı bu performansı gösteriyorsa, çok çok farklıdır.
Trabzon forvetlerinin -özellikle Gökhan Ünal- üstün gol kaçırma becerilerinin de büyük payı vardı ama, maçı alan isim Oğuzhan oldu. Hele 45-60 arası, Oğuzhan değil, Buffon filan vardı kalede;bokunu çıkardı.

61 forma numaralı Oğuzhan Bahadır, büyük ihtimalle kariyerinin en iyi maçını çıkardı. Hem de sürekli "köklerine dönünce" başarılı olacaklarını söyleyen Trabzonspor takımına karşı. Al sana kök. Bu adam gelmiş 30 yaşına. Bir kere de olsa bu şekile oynayan futbolcuda, potansiyel var demektir. Ha, bundan sonra kaç kere çıkar ortaya o potansiyel, ayrı. Sen zamanında görüp alsaydın himayene, belki başka bir şey çıkardı ortaya. Böyle ironik noktaları ortaya çıkaran maçlara bayılıyorum.

Tepede 5 takım var, bunlardan ikisi puan kaybetse bu hafta, kardayız sayılır-ki biri kaybetti. Biz nasılsa aldık 3 puanı. Kalan üçünden biri de takılır elbet. Ulan o hallere düştükten sonra bile şampiyonluk şansımız bayağı yüksek, nasıl bir ligdir bu.

0 yorum: