7


Bir yandan 4. uzatma için dua ederken, bir yandan da 7. maça kalsın da Ntv veya Ntvspor 7. maçı versin diye dua ettik. 2.si oldu. İyi de oldu. Bu serinin hakkı 7. maçtır. Öyle bir tarafın kazanıp da seriyi bitirmesine bağlı maç yakışmaz bu serinin sonuna.
Ray Allen işin bokunu çıkardı, eğer son hücumda da topu alıp gönderseydi üçlüğü, bırakıp giderdik Nba'i de, basketbolu da. 18/32 ile 51 sayı. 9/18 üçlük. 29 sayı zaten ilk yarıda attı. Play-off'ta da iyice böyle azıtma dönemleri gösterdikçe, Nba tarihinin en iyi şutörü ünvanını yavaş yavaş alacaktır Ray. Yanlış bilmiyorsam bir play-off maçında yapılan en fazla üçlük girişimi rekorunu kırdı-18. İsabet rekorunun da sahiplerinden biriymiş-9.

Daha şimdiden bu serinin gelmiş-geçmiş en iyi 10 play-off serisinden biri olduğunu söyleyebiliriz sanırım. Ne kadar daha büyüyeceğini de, 7. maçta izleyeceğimiz uzatma sayısı belirleyecek. 6 maçın 4'ü uzatmada bitti, ve 5 maçta da fark 3 veya altındaydı.
Bu seriden çıkan takımı Orlando'nun rahat eleyeceği tahminleri var, ki hiç katılmıyorum. Orlando'da düzen yok, Howard, Lewis filan kafasına göre. Hido desen formunda değil. Oyun kurucu kendi keyfinde. Şu Orlando bir yerde feci patlayacak amaa... Ne vakit.

Bir de şu Nba'in yeni sloganını zaten sevmiyoruz, üstüne her kelime veya kavramı sıkıştırmıyorlar mı içine... Bu maça da hazır işte, koymuş Enbieydatkom:"where overtime happens". Hadi ya. Bulmuşsun her yere çekilecek slogan, koy araya, senin de başlık işini görsün. Gitti güzelim "I love this game", kaldık böyle sikko laflara.

Son olarak da, sahadaki 60. dakikasını (evet 60) geçirirken, en kritik pozisyonda Rondo'yu bloklayan Rose'a ne demeli bilmiyorum.

3 yorum:

miracsaral dedi ki...

Şu yeni slogan hem çok gerizekalı hem de çok sevimsiz ama Playoff'lar için Kanye West'in şarkısıyla hazırladıkları spot filme bayılıyorum, sürekli izlemek istiyorum.

Orlando'yu da herkes 2005 yılındaki Phoenix'e benzetiyor da şunu unutuyorlar, Amare o seride hayvan gibi sayı atıyordu, Dwight hayatta o kadar sayı atamaz.

Haketo Zaman dedi ki...

Abi Dwight o kadar sayi atti diyelim, problem orada degil.
05 suns'in pg'i steve nash, 09 orlando'nun rafer alston...

L dedi ki...

abi şarkı konusunda katılamıycam. bi de sesi elektronikleştirmişler, her kanye şarkısında olduğu gibi. o da iyice kötü görünüyo gözüme ya, neyse.
orlando'yu pho'ya benzetenleri söylesene bi abi, sövelim burdan. onlar o suns'ın sadece "şut"tan ibaret olduğunu sanıyorlar herhalde. pg konusu ayrı tabii. orlando
'nun pg'si yok. bildiğin yok. biri nelson, diğeri alston.