BB


Şüphesiz ki kendisi 03-05-07 şampiyonluklarında en çok payı olanlardan. Çoğu kişi sevmez, savunma kasayım derken çirkefleştiği, sınırı aştığı oluyor diye. O taraftan bakınca haksız değil kimse ama, benim takımımın önemli parçalarından biri olması, bütün olumsuzluklarına rağmen gözümde değerli kılar onu.
Aslında Bowen Nba'deki örnek alınası oyunculardan bir açıdan. KK da bahsederdi arada sırada, önceleri Avrupa'da oynarken skorer bir profil çiziyormuş fakat, NBA'e girebilmek için bir savunma spesyalisti olmaya çabalamış ve olmuş. Gerisi de malum:Çoğu efsanenin bir tanesine bile ulaşamadığı, tam üç yüzük. Kimse de hak etmemiştir diyemez.

Onun bırakması, artık bizim bu neslin de ufaktan kapıyı kapatacağının göstergesi(aslında tartışmalı bi' mesele bu ya, neyse). Takastan sonra serbest kalıp geri döner filan dendi ama, böyle daha iyi oldu derim kendi adıma. Çok uzatmamak lazım bu fasılları bazen. Biraz daha oynayayım derken maskara olabiliyor bazen oyuncular. Zamanında bırakmayı bilmek de çok mühim. İyi yaptı dayı.

0 yorum: