Çaylaklar, Üçlükler vs.

All-Star Haftasonu geldi çattı. İlk olarak yarın bu saatlerde Çaylaklar-İkinci sezonunu geçirenler maçı var. Tabii ki favori her zaman olduğu gibi Sophomore'lar. Sophomore'larda ön plana çıkanlar gardlar. Roy, Farmar, Gibson, Rondo maçı kopartmaya yeter bile. Olgunlaşan Aldridge, Bargnani filan diye de devam edilebilir ama ciddi maç değil ne de olsa.
Gariptir Çaylaklar takımının kadrosunda da uzunlar dikkat çekiyor. Horford, Jianlian, Scola, Moon, Williams vs. Navarro'yu izlemek de benim açımdan hoş olacak tabii ki. Hazır Gasol de uçmuşken Mvp filan olup moral kazanabilir.

Gay, Moon, Sean Williams gibi atletik oyuncular smaçlarıyla maçı daha zevkli hale getireceklerdir.

Üçlük yarışmasına baktığımızda, ilk olarak Kobe Bryant'ın yarışmaya katılamama durumu var. Alakalı olarak All-Star maçına da katılamayabilir. Umarız katılır tabii, o ayrı.
Katılımcılar:Peja, Kobe, D.Gibson, Nash, Rip Hamilton ve son şampiyon Kapono.
Herkesin tam olduğunu düşünürsek, benim favorim Kobe. Bu manyak, kafayı takmış buna da, bence konsantre olup alacak yarışmayı. Onun dışında adaylarım Kapono ve Peja. Hazır Peja ligde de form bulmuşken, bu yarışmayı da kazanırsa ben sevinirim en azından. Hepsinden önce, çekişmeli geçmesi dileğimiz tabii ki.

Edit:Kobe kesin yok. Yerine Dirk geldi.

0 yorum: