Gırgır


Şu son dönemde Nba beni çok güldürdü sağolsun. Zaten en büyük neşe kaynaklarımızdan, hayatı sevme sebeplerimizden biridir, ama şu son 3-4 günde yardı geçirdiler.
Mesele, geçen pazar Ntvspor'da Suns-Spurs maçı sırasındaki bir jenerikle başladı. Genelde hep aynı görüntüleri verirler sağolsunlar (!), baktık farklı bir şeyler geçiyor, yapıştık ekrana tabii. Birden Donyell Marshall'ı, lacivert atletle sahaya dalarken gördük: "Nooluyo lan!". Bir anladık ki, Donyell abi, antrenman tişörtü ile formayı da çıkarmış sahaya giriyor. Yukarıda gördüğünüz gibi (tabii bu hali, tam olarak olayın farkına varıp da formayı giyerken). Kameralar o arada Lebron'a dönmüş ve eleman hakikaten yarılmakta. Biz de gülelim mi şaşıralım mı bilemedik. Yüzümüzde garip bir tebessüm kaldı.

Ardından maçta Shaq'ın topu kurtarayım derken, koltuklara uçması. Tabii bu çok komik değildi ama, komik bir olayın baş kısmıymış. Sonradan anladık. Ayrıca Suns seyircisi için de Shaq'a gaz verme fırsatı oldu. Gözlerine girdi eleman, atladı vs.

Ve sonuncu. Beni haberdar eden Hüseyin oldu sağolsun. Donyell'in olaydan konuşurken söyledi. Sonra izledik hemen, Youtube'dan. Dün geceki Suns-Grizzlies maçında, yne dışarı çıkmak üzere olan topu almaya yelteniyor, tam kendi takımının benchi önüne geldiğinde ise bench toptan boşalıyor. Herkes gülüyor, spiker bile. İzleyen zaten yarılıyor. Shaq da gülüyor, ne yapsın.

Son olarak:Donyell, abi sende de ne göt var ha. Bu göt varken, Ludacris'e benzemek bile kar etmez adama.

0 yorum: