Nba'den-4

Bu sene Nba cemaati hakikaten toptan kafayı yedi. Garip garip hamleler, transferler. Sanırım lig başlayana kadar, takımların hepsinin kadrosunun yarısı değişmiş olacak.
Ve daha aylar var ligin başlamasına daha.

-Camby Clippers'ta. Ve de ne karşılığında biliyor musunuz? 2010 draft hakları. 2. tur hem de. Hadi Brand kalsa tamam da. Anlamıyorum ki ben. Nuggets da "salary'yi rahatlatmış güya. Lan defans yapan tek adamınız, takımın sigortası gitti, salary'yi rahatlatsan ne. Kimi alacaksın ki onun gibi. Küme düşün inşallah diyeceğim ama, yok ki...

-Wade Odom'la oynamak istiyormuş. Daha önce, 03-04'te bir sezon oynamışlardı birlikte. Tadı damağında kalmış sanırım. Buradan yetkililere sesleniyorum. Hazır bunlar Marion'ı da postalamak istiyor, yapın şu Marion-Odom takasını. Sevindirin biz garibanları. Hadi be hacı.

-Bir ara TTNet Beykoz'da oynayan, daha önce G.State ve Denver'da da forma şansı bulan Anthony Roberson NY ile 2 yıllık kontrat yapmış. O çocukta iş var.

-Shaun Livingston'ı Suns istiyormuş. İyi güzel de, ne kadar sağlam bu eleman? Eğer ayakta durabilecekse çok da işlerine yarar. Hatta "belki" Nash sonrası pg'yi ona emanet edebilirler. İhtimal tabii.

0 yorum: