Nba'den- 5

Çok büyük hamleler yok aslında ama yine de yazmak gerek.


-En büyüğü bu. Boston Celtics'in şampiyonluğunun mimarlarından James Posey Hornets'le sözleşme imzaladı. Bakalım son 4 senede yaptığı 2 senede bir şampiyonluk olayını Hornets'le yaşayabilecek mi. Kadroyu bir gömlek atlattı orası kesin.

-Azgın Clippers şimdi de kısıtlı free agent olan Warriors swingman'i Kelenna Azubuike'ye offer sheet imzalatmış. Şöyle ki, eğer bir hafta içinde Warriors, Clippers'ın verdiği parayı vermezse (teklifi karşılamazsa) Kelenna LA'de olacak. Elemanda gelecek var hepimiz biliyoruz, on numara transfer olur.

- Milwaukee'de şuursuzca hamlelere devam ediyor. Son olarak Tyronn Lue ve Malik Allen'la sözleşme imzaladılar. Hey maşallah. Bana göre yaptıkları en büyük hata Bogut'un sözleşmesini astronomik bir rakama (72.5M/5 yıl) uzatmasıdır. Bu adam hiçbir zaman büyütüldüğü kadar değildi, ol-a-mayacak.


- Toronto Raptors 2005 draftında 41. sıradan seçtiği Hırvat guard Roko Ukic'le sözleşme imzaladı. E tabii Raptors olunca olay şaşırmıyor insan.

- Celtics Patrick O'Bryant'ı kadrosuna kattı. Bu eleman da lige ilk girdiğinde inanılmaz katkı bekleniyordu, fos çıktı. Belki keltlerde yeniden doğar, Perkins'in arkasından.

- Salih sana sevinmek yok. Odom-Marion ne be. Allah korusun! Ama yanında şöyle Jordan Farmar, Sasha Vujacic filan verirlerse neden olmasın.

0 yorum: