Hebele Hübele

Çok okunan bir blog olduğumuz için bir açıklama yapma gereği duydum (sıç!). Bu ara maalesef blog'a pek zaman ayıramıyorum. Yazacak şey çok ama, yazamıyoruz. Bakalım, zaman bulunca döşeriz hepsini. Diğer yazar ne bok yemeye burda, onu da bilmiyorum.
Bir şeyler yazma imkanı bulmuşken anket sonuçlarını değerlendireyim. Bloga giren okuyucular da az-çok bizim gibi düşünüyormuş, en çok "kestirmesin" şıkkı oylanmış. Bizce de kestirmesin. Tabii Puyol da bu anketin sonucunu bekliyordu, bunu da açıklayayım.

Az önce farkettiğim bir şeyi yazayım son olarak. Ntvspor.net'te İlker Acun diye bir şabalak var ya, onun resmi sanırım Doğuş Balbay'ın resmi. Hatta belki de o yazıları Doğuş Balbay yazıyor. Eğer öyleyse feci sıçar onu da söyleyeyim. Paso sıçıp sıvıyor çünkü. Basketbol oynayan birinin böyle yazılar yazması rezillik. İsteyen resimleri karşılaştırsın baksın. O mudur değil midir bilemeyiz ama, acayip benziyor bu "2 kişi". İlker Acun da blogda yazı konusu oldu ya, bir devrin sonudur bu...

3 yorum:

Haketo Zaman dedi ki...

Blogun diğer yazarı günde 7 saat çalışıp 4 ders alaraktan takımının televizyondaki maçlarını bile izleyememekle meşgul, asıl soru bunu söyleyen yazarın ne boklar yediği?!?
Nerdesin oğlum sen, şebeek!

L dedi ki...

ulan pre-season'ın neyini izlyceksn, zaten haliniz ortada. adama bak:Q

20 galibiyet alamazsınız siz.

Haketo Zaman dedi ki...

hadi lan dümbük.