Sektör Değişimi

Az önce Maynet'te okuduğum bir haber. Almanya Bayanlar 1. Ligi'nde, Fc Nürnberg'te oynayan 25 yaşındaki Eva Roob, "futbolda para olmadığını söyleyip" porno sektöründe çalışmaya başlayacağını açıklamış. Ekonomik kriz sebebiyle bu kararı vermiş, ve kendisine göre yeni mesleği daha "heyecan verici"ymiş. E hayırlı olsun diyoruz biz de. Bu haberin önemli olan yanı, meseleyi erkekler tarafından ve ülkemiz şartları açısından düşününce ortaya çıkıyor.

Düşünsenize futbolda da öyle bir kriz oluyor ve "sektör göçü" yaşanıyor. Sanırım zenci oyuncular iş bulmakta pek zorlanmaz. Diğerleri de fiziksel özelliklere göre değişir.
Ülkemizde bir ara duyardık, bayanlar ligi vardı. Habire Dinarsu şampiyon olurdu. Sonra duyamaz olduk. Ki sanırım kapandı bu lig. Bu durumda bizdeki bayan futbolcuların sektör değişmesi zor. Onu da bırak, hadi değişti, lan böyle açık açık söylen(e)mez ki. Ha, izleyen bilir seni, o ayrı. Ama böyle açıklama filan. Ülkede iç savaş çıkar vallah. Bir kadının bu sözleri ülkemizde söyleyebilmesi için, temiz bir 500 yıl geçmesi gerek.

Almanya'da da tartışılmıştır tabii de, buradaki gibi kimse kimse akıl öğretecek şekilde yapmamıştır bunu.
Biz ablaya "hayırlı kazançlar ve zevkler" dileyerek postu bitirelim. Konu sakat, daha fazla uzamasın.

Edit:Gelen bilgilere göre Bayanlar Ligi devam ediyormuş. Zoma'ya teşekkürler. Neden hakkında haber yapılmıyor, o da önemli tabii.

2 yorum:

Zoma dedi ki...

Hocam Bayanlar Futbol Ligi devam ediyor sanırım. Kombine Bilet o ligden haberleri yayınlıyordu.

http://kombinebilet.blogspot.com/2008/09/23-yanda-futbolu-brakn.html

Bayağıdır güncellenmedi yalnız.

L dedi ki...

hmm. tamam, teşekkürler:)