Batug.Com'a Kınama

Geçen hafta filan da böyle bir kınama yazısı yazmıştım ama, bu sefer yine lazım oldu.
Şimdi efenim biliyorsunuz, forum temelliler dışında, bu ülkenin en iyi basketbol sitesi Batug.com dur. Geri dönmese bile bu böyle kalacaktı.
Bu sitede yazan Nba bilen arkadaşlar, her hafta biri olmak üzere Power Rankings yapıyorlar. Ve şöyle bir rezillik var, Spurs bu listelerde 2 haftadır 25 ve 22'de yer alıyor. Emin olun, bu kırık-dökük halinde bile, üstünde kalan en az 10 takımdan daha sağlam durumdadır Spurs. Her zamanki halim-selim görünüşümüzden mi bilmiyorum ama, bu kez de "hesaba katılmamış" Spurs. Hatta bu haftaki P.Rankings'te Spurs için şunu yazmış o arkadaş son satırlar olarak:"Her sene contender, her sene contender olunmaz, biraz da San Antonio nehri kenarında cızbız.."

Allah allah, ne oldu, sıkıldın mı Spurs'ü görmekten? Demek ki neymiş, bu adamların hepsi de "o kadar" anlamıyormuş bu işten. Veya "yanlı"larmış.
Şimdi diyeceksin "Sadece Spurs konusunda mı sıçış var?" Bilemiyorum, ben Spurs taraftarıyım, ve benim gözüme doğal olarak bizim takımla ilgili saçmalıklar çarptı.

Ve en kötüsü ne biliyor musunuz, Spurs 2 haftadır yükselişte, ama bu adamların listelerinde düşüşte! Biz düzeldikçe, adamlar daha da batırıyor bizi. Kardeşim, bu takım Nba'de ismi anılmayan/bilinmeyen birkaç oyuncu artı Tim Duncan ile neler yapıyor görmüyor musun, yoksa görmek istemiyor musun?

Sanki bu yazıyı da bütün Batug ahalisi okuyacak ya. Maksat içim rahatlasın amk. Salak salak işler.

3 yorum:

Gani Can Öz dedi ki...

yeni tuncaboylu vatana millete hayrılı olsun.

miracsaral dedi ki...

Hacı bu psikoloji nedir biliyor musun : Bu ülkemizdeki basketbol yazarlarının önlenemez "Efes hayranlığı" felsefelerinin sonucudur. Onlara göre Efes her sene şampiyon olmalıdır, diğer takımların şansı yoktur. Aynı banal, tarihten ve karakterden yoksun, düzeysiz düşüncesizlik işte. Batug.Com çok kötü bir sitedir. Sana katılıyorum yani

L dedi ki...

eyvallah. yani batug.com genelinde öyle bir eleştiri belki yanlış olur, ne de olsa orkun çolakoğlu gibi harika adamlar da var ama, yani bu yapılan iş değil.
al işte, manu da geldi, 1-2 aya parker da gelecek. takım düzeliyor. varsayalım haziranda bu takım yüzüğe ulaştı gene, ne olacak bu adamın batug.com yazarlığı? nereye gidecek o söyledikleri?