Cenah

Az önceki 32. gün'ü umarım olabildiğince çok kişi izlemiştir. Çünkü söz konusu programda, bu ülkede yer alan iki cephe yer alıyordu:bu ülkenin bağımsızlığını isteyenler ve istemeyenler. Bu iki cephe, birer kişide vücut bulmuştu.

Şamil Tayyar isimli, ne idüğü belirsiz, son 6 aydır ortalıklarda dolaşan bir adam, Yalçın Küçük'e "sizi önemsemiyorum, ciddiye almıyorum" dedi. Sen kimsin bre orospu çocuğu? Adamı mahkemelik olabileceğini bile bile küfrettiriyor işte bunun gibileri.
Birileri habire bilgi servisinde bulunuyor, bu da köşesinden ortalığa saçıyor, o verilenlerle kitap yazıyor, sonra adam olup çıkıyor ortaya. Ardından çıkıp Yalçın Küçük gibi bir adama laf sokuyor kendince, küçümsüyor. Sen kimsin ulan?

Töbe yarabbi ya.
Bizim gerizekalı millet, hareketlerine davranışlarına, heyecanına bakıp küçümsesin daha hocayı. Her zaman yapılan şey, görünüşe aldan.
Bu ülkeye her şey müstehak, her şey.

Başbakan da kalkar, İsrail c.başkanı'na gider yapar. Ahali karşılamaya havaalanı'na akın eder. Ne bok yediğinin farkında mı değil, bilerek mi oluyor. Nasıl işler bunlar...

0 yorum: