Dıvayt Havırd En Büyük

Şimdi bakın, bu okuyacağınız cümle, Ekşi sözlük'ten bir "Nba All-star" entry'si:"Oylama sonuçları açıklanmış Nba organizasyonu. D. Howard, 3 milyon oy barajının üstüne çıkarak, yine insan olmadığını göstermiştir."

Vay be, kolpadan süper yıldızlığı yetmedi, şimdi de "3 milyon oy alarak" yine "insan olmadığını" göstermiş. Çünkü maçlarda da böyle. O kadar süper smaçlar yapıyor ki abi, "manyak" bi adam yaa bu. Geçen bi' smaç yaptı, kal geldi valla böyle. Geçen seneki sımacı nasıldı hele, off beee. Taa faulden bastı valla. Bi de süpermen mevzuu filan ahahahaha.

Amına kodumun popüler kültür dölleri.
Ne verirsen o. Nasılsa doğrudur.

Bu "Howardmania" daha çok sürecek ve genişleyecek gibi. Hadi şimdi böyle tamam, ama bu velet 28 olup da hala, benim o eleştirdiğim şekilde kalırsa, o zaman sıçana kadar gülerim işte. Kimsenin sikinde olmaz belki bu dediğim ama, benim için çok önemli. Allaha şükür hiçbir şeyden haberi olmayan, Beyoğlu'ndaki mağazadan forma alıp, koluna sleeve takıp maçlara çıkan, sonra eve gelince batug.com forumunda önüne gelene sallayan veletlerden değiliz.

Ya daha çok sövesim var ama, yine bir alıntıyla bitirmek istiyorum. Ssg, abi ne yaptın sen ya. Elimizde bir güzellik vardı. Onu aldın siktin attın. İnsan kendi yaratısına nasıl böyle davranır, akıl almıyor. Yine şu son dönem gelen yazarlardan birinin cümlesi. Sabah sabah damarlardaki kan durdu, Nba hevesim bitti. Okuyoruz:

"hidayet'in all-star olma şansı mehmet okur'a göre biraz daha fazladır, 4 tane forvetin seçileceği oylamada 3. olan kişinin yi jianlian olması son 2 seçilecek kişiden bir tanesinin elenmesi demektir. bu durumda hidayet'in önünde 2 rakibi vardır:chris bosh ve paul pierce. bu sene hidayet bu iki oyuncudan daha iyi oynamakta, takımına daha fazla katkı vermektedir."

4 yorum:

miracsaral dedi ki...

Üstat, ne eski bayramlar kaldı ne de eski Ekşisözlük kaldı. Bu adamları ben hiçbir zaman sevemedim, çoğunun bu amatör yapılanma sayesinde kendilerini çok önemli zannedip, başımıza sosyopat kesilmelerinden gıcık kaptım ama eskiden bu adamların bir "havası" vardı en azından. Şimdi o da kalmamış. Yarım yamalak, gebeş bir oluşum olmuş.

L dedi ki...

abi sana bir şey söylym mi, bu sabırtaşı elemanlar dışında, geçen sene sözlüğe girenler bile ortada yok. o derece boku çıktı düşün! herkes kaçtı.demirbaşlar filan hiç ortada yok zaten. üşenmeden nerdeyse her entry nin yazarına bakıyorum kimdir diye, hepsi yeni. ha zaten çou belli ediyo yazdığı harflerden bile ya, o ayrı...

Haketo Zaman dedi ki...

bi' hilmi kaldı işte demirbaşlardan.

L dedi ki...

sen işine baksana godoş. illa laf sokucak.