Olsıtar Buvın

All-Star sonuçlarının kuşkusuz en böyük sürprizi, bizim Bowen'ın Batı'da forvetler arasında üçüncü olması. Eleman 70 bin oy daha alsa ilk 5 çıkacak! Bu adam ilk 5 çıkmıyor artık (ki ilk 7 sezonunda bütün maçlarda ilk 5 çıkmıştı), geçen sezondan 10 dakika daha az sahada kalıyor, sayı ortalaması 3.2 düştü, görevi gittikçe azalıyor takımda-ki bu iyi haber bir yönden. Bu vaziyet-ül lappap'a rağmen, adam ilk 5'i zorladı. E nasıl oldu bu? Büyük ihtimalle örgütlü bir çalışma gerçekleşti, ama bu duyulmadı. Ve bu kampanya da Abd'de olmuştur tabii. Ne bileyim, bir grup eleman kafaya takmıştır mesela, "abi her gün oy verip alakasız bi' adamı ilk 5 başlatalım, muhahaha" gibi. Öbür türlü nasıl olacak ki abi, millet maçları götünden mi izliyor, veya box score'lar hatalı mı yayınlanıyor nedir?

Tabii bu durumda yedek filan seçilecek değil bizim "burus". Ayıptır. Yani düşünsene, ben bir Spurs'lü olarak, bu adam seçilse All-Star için, sevinecek miyim? Hadi Roger Mason biraderim olsa neyse. Mvp olacak gerçi o.
Resim de, ben kendisine sonuçları söyledikten sonraki tepkisi. Maç sırasında söyledim kenardan, hemen "vat dı fak" çekti. Haklı tabii. Ne desin.

0 yorum: