Güzel İkili

Barcelona'nın 01-02 ve 02-03 sezonlarında kullandığı altın away forma, gördüğüm en iyi 4-5 formadan biri şimdiye dek. Ve de sık sık o formanın resimlerini ararım. Çünkü elde az var, o dönem İnternetin daha az yaygın olmasından sebep, az materyal var ortalıkta. Bulursanız da, başka bi'şey ararken oluyor genelde.

Geçenlerde yine öyle bakınırken, Galatasaray'ın da bulunduğu grupta yaptıkları bir maçın fotolarını buldum. O maçta da Roma, yine çok iyi bir forma olan o sezonki parçalısını giymişti. Ve böylece formasever bünye için bayağı "kaliteli" bir maç olmuş bu karşılaşma.



Normalde siyah şortla (veya koyu lacivert, o kesin değil) giyilen altın forma, bu maçta kırmızı şort ile giyilmişti. Tabii o zaman da daha parlak bir kombinasyon olmuştu. Karşıda da parçalı desen olunca, maç iyice rengarenk olmuştu.

Normalde düz kırmızı altı beyaz giyen Roma, o sezon artık kimin kararıysa, parçalı forma da giymişti. İyi ki de giymişler. Çok güzel bir forma. Galatasaray'ın da bir gün bu tip bir parçalı giymesini isterim hep. O sene formada İtalya bayrağının bulunması, ve bayrak ile logonun uyumlu olup, büyükçe tutulması, çok farklı kılıyor formayı.

2 yorum:

Selocan dedi ki...

Renk cümbüşü olmuş :) Roma'nın şortunun biraz daha koyusunu giyiyordu sanki Barça. O sebeple saçma şekilde kırmızı şort çekmişler alta hiç de gitmemiş. Ayrıca bordo sarı parçalı formanın altına da Lcivert gitmiş hiç düşünemezdim yakışacağını.

L dedi ki...

abi ya tam aynısı, ya da biraz koyusu. aslında bu maçta roma kırmzı şort da giyebilirdi. o zaman da uyum bozulurdu.

eğer az daha açık olsa olmaz ama, bu renk siyahımsı olduğundan, uymuş.