Shaq, Miami, Marion, Marcus Banks...

Garip şey gerçekten, Shaq'ın Marcus Banks ve Shawn Marion karşılığında Phoenix'e gitme ihtimali varmış.
Dün Hüseyin söylemişti ama, pek üstünde durmamıştım. Bu sabah haberleri filan okuyunca durumun ciddiyetini farkına -ve saçmalığına- vardım.
Şimdi;geçen seneden beri biliyoruz Marion "top alamıyorum" filan diye ağlaşıyordu. Kirilenko karşılığında gidecekti, olmadı vs. Bu sene de devam ediyordu aynı mevzu. Sanırım Suns bıktı ki, kesin göndermeye karar verdi. Buraya kadar sorun yok. E peki bu Shaq karşılığında mı olacak? Shaq Phoenix'de ne yapacak? Brian Skinner gibi arada benchten gelip ribaund mu alacak? Hayır.
Shaq benchten gelmez. Sisteme mi uyum sağlayacak? O hiç mümkün değil. Ee, nedir yani?
İşin diğer kısmı:Marion "top alamıyorum" diye ağlıyor da, gideeği yer Nba sonuncusu Miami mi olacak? Top kullanıp paranı almak, başarıdan daha mı önemli? Bu mu?
Sırf kendi daha çok top kullansın diye zamanında Hawks'lara filan gidenleri biliyoruz. Öyle olmak istiyorsa, kendi bilir tabii ki.
Marion'ın bir tamamlayıcı olduğunu da herkes biliyor. Suns'tan başka nerede böyle oynayabilir ki? Nash'in onu nasıl beslediğini de biliyoruz. Fakat adam bir nevi "nankör" çıktı. E tabii Hill gelince süre ve top da azaldı. Uymadı abiye sanırım.

Ne diyelim biz de, gitsin görsün yani.

Miami baktı da yıllık 20 milyon çok geliyor, yollayayım mı dedi Shaq'ı. Malum artık sakatlıktan başını, pardon kıçını da kaldıramıyor. Doğru karar belki onlar açısından ama, böyle bir dönemde Marion'ı almak onlara ne fayda sağlayacak. Ayrıca diyelim şu anda Playoff yarışındalar filan. Marion'ı nerede oynatacaklar. 3'de sanırım. Zaten Dorell Wright denen adam sırf zarar. Hüseyin veya ben bile daha iyi şeyler yapabiliriz eminim.

Ha, bir de. Suns bu takas sayesinde Marcus Banks denen adamdan kurtulmuş olabilir. O da bir nevi Dorell Wright zaten. Adamı Nash'in yedeği diye aldılar. Sonuç malum.
Karşılığında bir şey gelmeyecek belki ama, gitmesi bile yeter yani.

0 yorum: