5-3

Zor ve/veya heyecanlı geçeceğini biliyorduk ama, bu kadarını değil tabii ki. 90 dakikaya tam 8 gol. İlk yarı 3, ikinci yarı 5 gol.
Arda henüz 2. sezonunu doldurmadan efsaneler arasına girdi. Bu gidişle de, erken ayrılsa bile kulüpten, en büyük 10 isim arasına girer. İlk 5'e girmesi ise kendisine bağlı!
Keşke kalıp da "bayrak adam" olsa, ama zor. Bu gidişle çok zor. Ben Euro 2008'den sonra gidebileceğini düşünüyorum. Bu çocuğu burda bırakmazlar. Tek mesele, ne kadar kazançlı çıkacağız Arda'nın satışından? Ben Arda'nın ayrılırken, zamanında abilerinin yaptıklarını da göz önünde bulundurarak, artı Galatasaray sevgisiyle kulübe olabildiğince kazanç sağlayacağını düşünüyorum. Yanılmayız umarım.
Bir ara ekrana şut istatistikler yansıdı. Sivas için 0/1 yazıyordu, ve Sivas'ın o anda 2 golü vardı. Siz anlayın artık nasıl bir durumdur.
Adam gibi 2 pozisyonları var, biri 3. gol, diğeri de 3-3'ken Yıldız'ın şutu.
Ayhan'ın golü, hafta içi Scholes'un attığının bir kat iyisi. Nasıl bir goldü o.
Arda'nın 3. golü, yani 4.gol, Arda'nın "gol vuruşları" nı hallettiğinin kanıtıdır. O golde ayrıca, bütün maç sırıtan Barış'ın pası harikaydı. Bir hareketle, bütün olumsuz işleriniz silinebiliyor. İyi oldu Barış için.
Hüseyin söyledi maçtan sonra, "Sabri'nin o şut girse, 10 milyona Fiorentina'ya giderdi". Hakikaten öyle. Feci bir şuttu.
Fb-Gençler maçının beraberliğini bekledik ama, evinde şampiyonluğu kutlamak da başkadır. Tabii son maçın seyircisiz oynanma ihtimali varmış, bu olursa limon sıkılmış olur mevzuya. Olmaz inşallah.

Hakan yine kalecinin üstüne vurdu, yine gol. Bu adam daha iyi gol vuruşu yapabilse, nerelere gelirdi acaba, merak ediyorum. O kadar üstün gol vuruşu yeteneği olmadan böyle bir kariyer yapmak büyük olay.

0 yorum: