Buonanotte


Lig bitecek, transfer dönemi geliyor ya, isimler havada uçuşuyor. Bizim hadi neyse de, Fb için söylenenler "oha artık" dedirtiyor. Bir olayın olması var, olmaması var. Bilen biliyor, hangisi gelir, ne olur. Bazı gazeteler adı geçen futbolcuların ağzından açıklama yayınlıyor, ardından 3 gün sonra aynı futbolcu Fb'de diye manşet atıyor. Basın bu yani.

Geçen bir sitede, Mynet mi neydi, Kanoute ve Sheva haberi vardı üst üste. ya sabır diyor insan böyle görünce.
Ama en kötüsü şu ki, daha erken! Yaz başlamadı bile. Ve görün bakın Haziran-Temmuz gibi neler olacak. Ne bileyim Euro 2008'in genç yıldızları gelecek Fener'e.

Neyse, esas yazılış amacına gelelim yazının. Daha yaz gelmedi ama, çıta yükselmeye başladı.
Kendisini izlediğim için yorum yapma hakkına sahip bulunuyorum. Ama merak ediyorum, hakkında haber yapanlar izledi mi bu elemanı? Sanmıyorum.
Diego Buonanotte. 1.60 boyunda bir forvet. 19 yaşında henüz. Kısa olmasına bakılarak tahmin edileceği gibi, çabuk. 1-2 sezon sonra Avrupa'ya gitmesi şaşırtıcı olmaz. Ama Gs'ye nasıl gelsin. Hemen millet dalga geçmeye başladı bile "Gelir Carrusca'nın yanına oturur" diye. Geçerler tabii. Carrusca da "Yeni Maradona"ydı. Buonanotte de "Yeni Messi". Bu "Yeni Messi" meselesi de nasıl bir şey. Messi daha 21 yaşında, adamın veliahtını arıyoruz. Neyse.

Bol keseden atıyorlar gene. Birkaç sene önce Galatasaray Dergisi'nde bir araştırma vardı. yaz boyu Gs için ismi geçenler diye. Onu da büyük ihtimal Aceto yapmıştır gerçi. Yine o tip bir şey olsa keşke sezon başı. Görürüz rezillikleri.

0 yorum: