Nba Vesaire


Ntv cemaati sağolsun, Play-Off vakti 3 maça çıkardı tarifeyi. Tuttuğumuz takımın maçlarını seyredemedik daha ama, ne yapalım.
İzlenen maçlardan, olanlardan notlar aşağıda. Oku:

-"One man show" her zaman olmuyor tabii. T-Mac tam anlamıyla kıçını yırttı 6. maçta. İlk yarı 28 attı, belki de en azından son maça kalacaktı seri ama, olmadı. 40-10-5 yaptı. Daha ne işte. Alston da başlarda sakatlanınca, belki de orada bitti seri. Deron Williams maçın 3. periyodunda 4/5 üçlük attı, ayıptır.

-Atlanta, evindeki 3. maçı da alıp 3-3 yaptı, biz "noooluyo lan" durumlarına girdik. Ben açıkçası "ulan 3-3 olmasına mani olamıyorsanız, varın elenin a.k." diyordum ama, bunun ne kadar zor olduğunu da biliyordum.
Adamlar o 3 mağlubiyetin acısını çıkardı şerefsizim. 99-65 aldılar maçı. Küfür gibi. "Sen nasıl 3 maç alırsın bu takımdan, al sana;baaam!" der gibi.
Bakalım "The Chosen One" ne yapacak post-modern Celtics'e.

-Bizimkiler, yani Spurs, ilk maçta fena tosladı. Benim artık iyiden iyiye, basketbolda bir maçtaki en önemli bölümün 3. çeyrek olduğuna inanasım geliyor. Tim Duncan iki maç üst üste kötü oynamaz derler. Bu lafa güvenerek, 2. maçı alacağımızı tahmin ediyorum. Ne tahmini, almalıyız ulan. Olmaz böyle.

-4-0 olmaz bu sene diyorlar ama, olursa da kimse şaşırmasın Det-Orl serisi için. Kesin olur demiyorum tabii ki ama, bazı noktalarda çok baskın Pistons.

-Kobe sanırım sonunda Mvp oldu. Allaha bin şükür. Bir horoz filan keseriz Hüseyin'le gelince artık. Paul ile Lbj de beklesin ulan, allah allah. Sonraki 15 sene bu pezevenklerin nasılsa.

-İlk periyodun başı dışında çok rahat veya, nasıl desem güven veren bir şekilde oynamadılar ama, aldılar işte bir şekilde. Kobe ilk çeyreği 15, devreyi 24, maçı ise 38 sayıyla bitirdi. Artı 6 ribo ve 7 asist. Gasol filan maçın büyük bölümü etkisizdi. Vujacic ve Odom iyiydi.
Boozer tam 7 top kaybı yaptı. Maşallah diyoruz. Utah 4/19 üçlük attı, ki ikisi sonlarda giren C.J Miles'dan yani, düşünün.
Memo isabetsiz attı ama 21-19 yaptı. Utah'da skor dağılımı iyiydi gene ama, maç kazanmadıktan sonra bir işe yaramıyor bu. Bench de az destek verdi ayrıca.

0 yorum: