Geliyor...



-Yeni albüm ilkinden daha arabesk ve daha sert, degil mi?

Evet. Yine rock, elektronik ve arabesk birbirine girmis durumda. Bir sonraki albümde müzigim daha da sertlesecek. Bu iki albüm dinleyiciyi sert müzige hazirlamak içindi.

-Bu kadar sert rock müzigin alicisi var mi Türkiye'de?

Dinleyicisi de alicisi da var. Sana kiymet vermeye basladiktan sonra ne yaparsan yap takip ediyorlar. Düsünün, Duman ilk çiktiginda tepkiyle karsilandi ama simdi kitleleri pesinde kosturuyor. Kurban, Metallica konserinde alt grupken içi sidik dolu pet siseler attilar adamlarin sahnesine. Ama tekrar birlesmelerini isteyen çok kisi vardi. Türkiye'de pop festivali yapilmiyor. Binlerce kisilik rock ve elektronik müzik festivalleri düzenleniyor.

xxx


-Bir internet sitesinde "hayranlarinizla yakinlasmaktan kaçinmadiginiz" yaziyordu.

Rock'çilarin kulisine giren kadin hayranlar meshurdur zaten.

Benim için sahne kutsal. Müzigim mistik ve gotik. O kutsalligi kadin hayranlarimla birlikte olarak bitirirsem kutsalligini kaybederim isin. Konser sonrasi tavrim degismez. Isimiz rock'n roll. Kulise bir sürü kadin geliyor. Geceyi güzel kapatip Istanbul'a dönebilirim. Hatunlar kulise girdiginde niyetleri bozuksa buz gibi davraniyorum. "Baska bir niyetle gelmistim ama sanirim olmayacak. Güzel konserdi. Iyi aksamlar" deyip çikiyorlar kulisten.


19 Mayıs 2007'de Milliyet'e verdiği röportajdan.

0 yorum: