Dörder Dörder


Ligdeki 3. galibiyetimizi de, 4-1'lik bir skorla aldık. Gariptir, o aradaki Bellinzona galibiyeti de 4-3 gelmişti. Ve bu 4-1'lerin hepsi de, turuncu formayla geldi. Turuncu formayı alınca arkasına 4 numarayı mı yazdırsak ne. Turuncu forma meselesine sonra değineceğim;bu sezon resmi formamız oldu, o kadar çok giydik ki.

Maç hakkında söyleyeceklerimi notlar halinde yazayım bu kez:

-Lincoln'ün çıkışı sürüyor. Defansta bile büyük çaba gösterdi, olabildiğince top çalmaya gayret gösterdi. Artık pek kimsenin "Lincoln gitsin" diyeceğini sanmıyorum, ki, daha 1 sene önce kurtarıcı bellenen bir adamı bu kadar çabuk soyutlayamazsınız. Türk futbolsever kitlesi böyle işte.

-Kewell aynı. Yine o gösterişsiz ve faydalı futbol. Yine golünü attı. Bir tane de karşı karşıya kaçırdı. Bir kez daha söyleyelim: Gs ve Türk Futbolu için çok büyük şans.

-Baros yine 2'ledi. Gol kralı şimdiden belli. Ara sıra inanamıyorum bu adamın bizde olduğuna, oynadığına ve gol(ler) attığına. İnanılmaz. Sadece bunun keyfini çıkarmalıyız. İlk gol nasıl bir şeydir öyle...

-Orta saha'da büyük sıkıntı vardı. Evet, skor 4-1 ama, ilk yarıda ortada büyük sorunlar vardı. Ki devrede Mehmet Güven çıktı. Böyle giderse Güven de bizim meşhur kiralık gençler arasına katılacak.

-Arda sakatlıktan kurtuluyor mu diyelim ne diyelim, biraz tutuktu.

-Genel olarak oyuna bakacak olursak, Topal'ın eksikliği belliydi biraz. Geçen haftanın kahramanlarından Alpaslan keşke 11 çıksaydı. O çocuğu yavaştan ısıtmalı Skibbe. Ligde işler düzeliyor. Bir de h.içi rahat geçilirse Bellinzona, daha da güvende hisseder herkes.

0 yorum: