Derbi Evet, Derbi

Belki Aceto değiiz ama, sonuçta her Gs maçı sonrası buraya bir şeyler yazıyoruz, bekleyen olsa da, olmasa da. Eminim Hüseyin moral bozukluğundan yazmadı. Ben de net yoksunluğundan yazamadım. Yazabilecek olsam da, kısa bir şey olurdu zaten.

Maç hakkında yorum yapmayacağım, bilen bilir ne düşünüğümü zaten de, çok sevdiğimiz, futbol konusunda ordinaryüs seviyede olan Aceto abimizin, derbi sonunda yazdığı yazıdan bazı cümleleri alıntılayacağım buraya, demek ki neymiş:"Beşer şaşar". Güzel oldu bu.

"Galatasaray'ın bu sezonki kadrosu Kadıköy'ün atmosferinden etkilenmez yorumlarına destek atmak amacıyla pek bir havalı dolandılar maç öncesinde başta Arda ve Aydın. Kulaklarda ipod, hercai, tribünleri iplemeyen tavırlar. Gereği var mı? Özellikle kendi tribününe giderken samuray saçları, elleri cebinde pek bir havalı Aydın. Kaç maç oynamışsın, neyi başarmışsın, hani havan kime?"

"İkinci yarı kapanan Fenerbahçe'nin yarı sahasına oyunu yıkmayı bile başaramadılar. "Havalı Aydın" mı 3-1'den maçı çevirecekti?"

"Hakan Şükür yerine transfer ettiğin Baros'tan sağ açık yaratmak ne demektir?"

0 yorum: