Kaotik

Evrenin en kaotik takımı olan Galatasaray'ın taraftarı olmaktan gurur duyuyorum.
Size bu kadar aksiyon, atraksiyon, bilumum heyecan yaşatacak bundan daha ideal bir takım bilmiyorum. Belki daha büyüğü, daha güçlüsü, daha organizesi, daha kalitelisi vardır ama, daha kaotiği yoktur, emin olun. Sizi şekilden şekile sokacak, ekran başında kanepenin tepelerine çıkmanıza yol açacak, elinizdeki oyuncak yunusu öldürmenize sebep olacak böyle başka bir takım yoktur. Ve sizi uyarıyorum:hayatınızı renklendirecek bir şey veya bir takım arıyorsanız, iş işten geçmeden, gelin Galatasaraylı olun. Sonra çok geç olabilir.
Evrenin başka bir yerinde-eminim ki evrenin başka bölgelerinde de futbol oynanıyor-böyle bir takım bulamazsınız;kendinden 10 kat daha güçsüz olan bir takımdan 3 gol yiyecek;o güçsüz ve 10 kişi kalan rakip karşısında 3-2 öndeyken tutup salak gibi gol yiyecek;işi 90+5'de gol atmalara bırakacak;taraftarına kalp spazmları geçirtecek...

Son olarak:bu takım, sağ bekini çıkartıp santrfor alabilen bir takım. Eğer şimdi tuttuğunuz takım, sağ bek çıkartıp sağ bek alıyorsa oyuna, bunu duyunca şaşırmayın diye söylüyorum.

1 yorum:

Haketo Zaman dedi ki...

allah'a bin şükür ki 1-0 gerideyken ofansif sağ bek çıkarp, stoper-bek alan avrupa şampiyonu bi' teknik direktörümüz yok abi.