Harry Kewell


Gariptir, zamanında omzu çıkık halde sahada kalan, hem de bir Avupa Kupası finalinde sahada kalan Bülent Korkmaz'ın yönettiği takımda, yine o tür bir futbol mucizesi gerçekleşti.

10 kişi kalan Galatasaray'ın tandemine, ofansif sol kanat oyuncusu Harry Kewell geçti ve tam 40 dakika boyunca harika oynadı. Tabii çoğu kişi bunu Kewell'ın inisiyatifi (bu da olabilirdi, Kewell'dan beklenir) veya Bülent'in anlık tercihi sandı ama, işin aslı başkaymış. Çoğu blog yazarı da bunu bilmeden yazmış yazılarını. Maç sonu Bülent hoca açıkladı halbuki. Meğer Kewell genç takımda stoper oynamış. Ve Hamburg maçı öncesi konuşurken de, böyle bir plan yapmışlar. Eğer defansta bir eksik olursa, Kewell'ın oraya monte edilebileceğine dair. Bu noktada hem dar kafalılık yapmayan Bülent Hoca'yı, hem de Galatasaray tarihine geçecek bir savaşçılık gösteren Kewell'ı çok çok tebrik etmek gerekiyor. Umarım yakın temas halindeki veya aklı başında taraftar, bunun hakkını verecektir.

Belki zamanında Bülent Korkmaz'ın yaptığı kadar değil ama, ona yakın bir hamle Kewell'ınki. Zaten çok sevdiğimiz Kewell'ın yeri, bundan sonra Gs taraftarının gönlünde bir başka olacaktır.

0 yorum: