K

Yine 10 Kasım geldi. Avatarlar, profil resimleri Atatürk portreleri, Türk bayrakları, Atatürk imzaları ile dolacak. Bizim Atatürkçü, ülkesini-milletini seven, bilinçli, köklerinibilir gençlerimiz, ne kadar Cumhuriyetlerine sahip çıktıklarını bu avatar ve profil resimleriyle kanıtlamış olacaklar. Gerçekten böyle bir neslin temsilcisi olduğum için gurur duyuyorum. Cumhuriyet neslinden sonraki en sağlam nesil bu. Bilgili, kültürlü, sağduyulu, ülkesinin bağımsızlığını isteyen bir kitle bu. Mesela şimdi Tayyip diyoruz, Akp filan diye yakınıyoruz değil mi? Korkmaya hiç gerek yok. Sadece 20-25 yıl sonra, ülkece düzlüğe çıkacağız. Bugünün gençleri, birkaç yıl sonra işleri hale yola sokacaktır. Bundan emin olunuz. Ben o ışığı görüyorum. Hepsi pırıl pırıl, tertemiz çocuklar.

Bakmayın siz ebeveynlerinin söylendiklerine. Onlar göremiyorlar, anlayamıyorlar, kavrayamıyorlar çocuklarını. Oysa ki onlar, altın bir neslin üyeleri. İlerde ülkemizi sağlamlaştıracak işler hep onların elinden çıkacak.

Görünüşe aldanmayın, onların bu savruk, hiçbir şeyi önemsemeyen, sorumsuz hali sadece bir illüzyon. Biz de öyle olmadık mı gençken Allah aşkına? Yalnızca gençlikteki delişmen haller bunlar. Bu görgülü genç çocuklar bir gün kontrolü ele alacak ve onlara karşı olan güvenimizin boşa olmadığını gösterecekler.

4 yorum:

Clerk dedi ki...

bugün facebook listemde 1 tane "sonsuza kadar yaşayacaksın; kalbimizdesin" yazmayan avatarına Atatürk koymayan genç yok gibi. çok süperler valla. ülkeyi 2-3 yıldır internetten kurtarıyoruz valla. dtp'ye karşı gruplar açıp hedef 10 milyon üye diyoruz. e gülüm 100 milyon topladın diyelim grubuna, ne yapacaksın o 100 milyonla?

L dedi ki...

öyle demeyin, onlar o 100 milyon toplanınca gerçekten ülke kurtarılacak filan zannediyorlar. çocukların hayallerini yıkmayın...

Clerk dedi ki...

facebooktan ülke kurtarmak. var ya. yemin ederim bunca siyasetçi bunca akıl adamı boşuna o makamlarda görev alıp düşünüyor ediyor. hani gerizekalı mı bunlar? girsinler facebook'ta "pkk'yı lanetleyenler grubu"na kurtarsınlar ülkeyi. hayır burdan o siyasetçileri övdüğüm anlamı falan çıkmasın ama; onları eleştiren dejenere olmuş bu jenerasyonda da azcık akıl olsa içim yanmaz.

L dedi ki...

e yok işte. zerresi bile yok.