76ers-Magic Maç Notları

-Zaten Ntv haftada bir maç veriyor, o da daha 8. dakikada kopunca, insan sövüyor tabii. O anda skor 33-11. Yok artık Lbj...

-Magic 5/5 üçlükle başladı maça.

- Magic'in sistem Howard ve 4 şutör. Güzel. Bu sistemde pivotun ortalamanın üstü pas kabiliyetine sahip olması gerekir, öyle değil mi? Peki Howard'ın böyle bir özelliği var mı? Yok. Bir de olsa bu takım nasıl olur var ya...

-Bir ikincisi, oyun kurucu sorunu. Nelson'la bu iş bir yere kadar. Howard'ın yakın arkadaşı olduğu için kolayca kovamıyorlar da. E sikeyim arkadaşını. Yüzük "kanka"yla alınmıyor. Adam gibi point-guard'la alınıyor. Salak herif. Arada Arroyo'yu filan alıyor ilk 5'e Van Gundy ama, o da neye yarar.

-Maçta Murat ve Kaan abiler Stan Van Gundy'nin nasıl sağlamcı bir koç olduğundan bahsediyorlardı. Ve o anda da maç 30 sayı Orlando lehine. Tam o anda yedikleri bir sayıdan dolayı Van Gundy ayaklandı. Cuk oturdu. Cidden sempatik adam.

-Magic'te 8 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Sayı atmayan ise bir tek Arroyo var. Gerçi o çift hanelere ulaşanlar çoğunlukla garbage time'da ulaştı ama neyse.

-Maçın başında Abd'nin çeşitli yerlerinden gelen 370 kişilik Türk grubu gösterildi, kırmızı-beyaz tişörtler, bayraklar filan. Daha çok gösterilirdi de, Matt Goukas için konulan bölümler filan derken, arada kaynadı biraz. Olsun.

-Magic 14/23 üçlük attı. Bu oran, maç kopmadan daha da yüksekti. Onlarda durum böyleyken 76ers, üçlük bile kullanmadı doğru düzgün.

-İguodala, şutlarına bombe veriyor ya, inanılmaz şık görünüyor.

-Genelde az forma şansı bulan J.J.Redick, son 10 dakikada oynama fırsatı buldu. İlk şutunu da soktu ve tüm stat ayağa fırladı, Hido dahil. Eleman çok seviliyor. Gerçi sonra saçma sapan top kayıpları yaptı-3 tane. Kötü tabii. Zaten az oynuyor filan.

-Hido 16 sayı, 9 asist, 2 ribaund yaptı. Böyle veteran havasında oynadı. Kasmadı çok. Gerek de yoktu zaten.

-Skor da 113-95 Magic lehine filan.

0 yorum: