Uzar


3 günden beri yazacağım, hep unuttum. Galatasaray, Adidas ile olan sözleşmeyi 2o15'e kadar uzatmış. Bilmiyorum yeni yönetimin bunla alakası var mı -ki var gibi görünüyor- ama ne olursa olsun, Galatasaray açısından -pek öyle görünmese de- çok önemli bir gelişme bu.

Bu takım, tarihinin en başarılı 2 sezonunun ardından en güzel formaları giymesi gerekirken, gitti dandik Lotto'ları giydi. Lotto'nun kırmızı-beyaz formasını giydi. 2002'de şampiyonluk yaşarken üstünde o dandik Lotto'lar vardı. Burada mesele Lotto'nun küçümsenmesi değil. Galatasaray gibi bir takım, o dönemde öyle formalar giyemezdi, giymemeliydi. O dönem giyilen formalar, 2. lig takımlarına layıktı. Ama giyildi-maalesef. Takımı o duruma getiren yönetimin allah...

Umarım bir daha başarılı da olunsa, başarısız da olunsa, öyle şeyler yaşamaz bu kulüp. Galatasaray futbolcuları- hatta sporcuları, bütün kulüp- her zaman en kaliteli ürünleri giymeye layıktır.

Her şeyi bırakın, bu kulüp, en büyük başarılarını bu firmayla çalışırken yaşamış, uzun süre bu firmayla çalışmış. Bundan sonra da böyle olmaması için bir sebep yok.

Bu haberle birlikte, uzunca bir süre bu konuda endişe yaşanmayacağını görüyoruz. Bir de basketbol takımı'nı kurtarsalar, güzel olur. Onlar da Lescon giymekte de...

0 yorum: