Fiyasko


Evet, bu bir esinlenme yazısıdır. Az önce Flying-Dutchman'de gördüm. Ben de yazacağım. Cidden bu adamdan cacık olmaz. Tamam olur. Hadi olsun da, çoğu futbolcu için söylenebilecek olan "taş yerinde ağırdır" atasözü, Kuyt için de geçerli. Feyenoord'daki adam bu değil. Ya olumsuz bir genetik aşılama var, ya da kuytuda bir yerde...Öhöm neyse. Anlayacağınız Kuyt'tan Liverpool'a hayır yok. Gelmez de bu saatten sonra. Dönsün Feyenoord'u adam etsin, pek iyi halde değiller.

Bir düşünün;Torres beklenilenden daha iyi bir sezon geçiriyor. Genelde partneri bu sarı pipi oluyor. Ve kendisi ruh gibi geziniyor sahada. Torres-Crouch olmayacağı için onun yerine Crouch'u da alamıyor. Voronin zaten hep sakat. Babel de kanatta. Kuyt bu sezon az biraz daha iyi olsa, L'pool şimdi daha iyi durumda olamaz mıydı? Üstündeki bir türlü erişemediği o üçlünün arasında olamaz mıydı? Kupayı bir kulpundan tutamaz mıydı? Tutardı. Olmadı, olmadı. Gerisi Benitez'in tasarrufu. Bu adam, önümüzdeki sezon da bu halde olup 11'de oynarsa, o zaman da Rafa'dan şüphe edilmeye başlanır.

Belki sorsan, "onun etkisi istatistikle belli olmaz" diyebilirler ama, hikaye anlatmasınlar kimseye. Köy-görmek-kılavuz vs.

0 yorum: