Çift Yıl

Uzun uzadıya yazacak halim yok. İlk maçı alacaktık. Olmadı, böyle oldu. Karşındaki adam zaten kafayı bozmuş, deli gibi saldırıyor...
Öndeki maçı hata yapıp vermek. Hep yapıyoruz, alıştık.
Duncan triple-double yaptı. Ama şu durumda ehemmiyeti yok tabii.
Bir kere daha gördük, şu yukarıdaki Mj seviyesinde. Maçı izleyenler anlar.
Farmar itinin siki bize kalktı. Aynı Olimpiyatta Manu'nun Kobe'ye kalkacağı gibi...

Her şeyi bırak, çift yıl meselesi gene. Maçı izlerken aklıma şey geldi bir ara, biz ya şampiyon oluyoruz, ya da 2. turda filan eleniyorduk. Bu kez ise Batı finalindeyiz, demk ki eşiği geçtik, gene alacağız yüzüğü filan... Yalan oldu tabii. Allah belasını versin çift yılların diyeceğim ama Marduk var, 2012 var. Ayıp.
Kobe gitsin alsın bari yüzüğü. İstedikleri Boston-LA finali geliyor. TNT bile flama gibi bir şey dağıtmış "Boston'ı istiyoruz" mu ne yazıyordu;ayıp. Bu kadar da belli edilmez. Bir de baksan hakemler bize çalışıyor. Nah bize.

Yaşla filan alakası yok, gerekenleri yapsak yenerdik, bizim elimizdeydi maç. O amına kodumun Ekşi salakları da gitsin "Td üçlük atıyor, oradan belli sıçtılar" diye yorum yapsın. Sokunca sevinirler ama gerizekalılar. Bir tane de şu işlerden anlayan adam olsun gözünü sevdiğimin memleketinde ya.

3 yorum:

Okan Çelik dedi ki...

Harbiden çift yıl cenabetliği..Bi abdest falan alın bana kalırsa...

tabi ''sen sus,kendi takımına bak derseniz'' allah belanızı ulan..bi yorum yaptık söylenenlere bak diip bi daha girmem :D :d

Haketo Zaman dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
L dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.