Euro 2008-1

İlk gün yayın karmaşasıyla geçti. Halen kafam karışık diyebilirim. Uyduda var şunda yok, Digitürk'te var, bunda yok vs.
Şükür bütün maçları Atv'den izleyebileceğiz;bu, en azından turnuvanın genelini izleyeceğimiz anlamına gelir.
İlk maç feci sıçtık. Sahaya çıkan kadronun söylenen veya, hazırlık maçlarındaki kadroyla zerre alakası yoktu. Fatih Terim'in bi' 2-2-2-2-2'si vardı, ne oldu ona?
Devre arasında Tuncay'ı çıkarıp Arda'yı sokacak milyon kişi sayabilirim size. Ama Terim onlardan biri değilmiş demek ki işte. Yazık. Kazım tercihi riskliydi ama, çok da kötü sonuç vermedi. Puan getirecek asist filan yapsa, Fatih hoca deha olurdu, o ayrı.
Mevlüt neden çıkarılır devrede? Beklentimiz vardı oysa ki.
İlk maçta yenilmezsek şansımız olurdu demiştik, azaldı şans işte. Diğer taraf da berabere çıkmadı.
Arda ilk 11 çıkmazsa işimiz var demektir. Hoca'nın Galatasaray'a garezi olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım artık. Karan'ı, Güngör'ü kadroya alma, Arda'yı 11'e alma...

Yine de hezimet olmamasına sevinmeliyiz bir yandan, öyle olsa iyice moraller bozulurdu. Ki hezimetin de kıyısından geçtik yani.

Almanya hakikaten rahatça final yapabilecek gibi. Podolski'yi sola koyma düşüncesi harika, meyvesi de alındı zaten. Yedek orta sahaları Hitzlsperger, Schweinsteiger ve Borowski. Berekete gel.
Avusturya-Hırvatistan'ı izleyemedim ama, Avusturya beklenenden fazla zorlamış. Grupta dengeleri değiştirebilirler demek ki bir ihtimal, çıkamasalar bile.

Bugün ölüm grubu'nda sıra. 21.45'te Hollanda-İtalya. Of of. Hollanda bunu almalı gruptan çıkmak için. Kadroyu da merak ediyorum, nasıl çıkacaklar.

0 yorum: