Fatih Terim Düşerken

4-1-4-1 dedin, tamam dedik hocam. Biz seni oyuna yerinde hamleleriyle tanıdık, "şehir kırosu" olarak sevdik, hak edene formayı verirdin, böyle bildik. Olmadı Fatih Hoca. Arda kenarda otururken Kazım Kazım Kazım Kazım olmadı. Oyuna müdahale açısından 90 dakika sahada kalan Tuncay Şanlı olmadı. Kıyafet açısından cart turkuaz eşofman olmadı. Fatih Terim takım elbisesi ve gömleğiyle çıkardı turnuvalara çünkü. Formayı hak edene verme olayını geçiyorum zaten hikaye.

3 şutumuz var kaleye, Portekiz'in üç şutu direkten dönmüş. Ronaldo zaten folloş etti, Simao ha keza. Çok geride başladık, kontra atak hiç yoktu, geride başlamanın en önemli olayı olan yavaş yavaş ileriye dönmeyi beceremedik. Mevlüt'ü oyundan alıp Sabri'yi koyduk. Sakatlık mı artık ne bilmiyorum. Şartlardan dolayı Arda giremedi. Kazım ve Tuncay zaten geziyordu o ara. Ronaldo'nun o frikikte iyi ölmedim. 4 puanla çıkma gibi bir şansımız yok değil ancak Çek Cumhuriyetinin bundan sonra puan almaması gerekiyor. 6 puan yine garantiler gibi. Olur mu? Zor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ikinci galatasaray seferinden bu tarafa yanlış stratejiler içinde olan "imparatore" bu maçta tavan yaptı. her maça farklı onbir gibi dünya futbol tarihine geçmek istediği plan dün gece yaşanan hezimeti doğurdu.

ilk onbir seçimleri için hiçbirşey denemez. stratejisini kurmuş ona uygun takım çıkarmıştır. ama gidişatı okuyamamak işte taraftarla teknik direktör arasında ki farkı çıkaracak noktada egolarına yenik düşmüştür. ülkenin en yetenekli sol kant oyuncusu arda turan hadi onu geçtim uğur boral'ı tuncay şanlı'nın yerine almamak sadece ego şişmesi olabilir.

günümüz futbolunda en önemli konu önce gol yememek olduğu halde bunu becerek takım çıkarmamak ligin en iyi geri ikilisini oluşturan servet çetin - emre güngör ikilisini önce rakibe tekme atarak sakatlanma başarısını gösteren gökhan zan daha sonra sedece yakışıklı olduğu kabul edilen emre aşık'a yem etmek açıklanamaz.

son olarak milli takım futbolcularının annelerinin futbolu daha iyi bildiğinide görmüş olduk.