Beşiktaş

Devre arası yana yakıla Holosko'yu aldılar. Kavuştular sonunda elemana. Ama abarttılar tabii. Gerek verdikleri önem, gerek karşılığında verdikleri para miktarı-oyuncu sayısı/değeri.
Yani Koray Avcı bu takımın jokeriydi, hem defansta hem de orta sahada. Hem o gitti hem de zaten Diarra'yı yolladılar. Ee?
Burak Yılmaz'ı boşverdik hadi. Onu siktir et. Zaten faydası yoktu. Ama Koray? Bence çok kötü oldu. Zaten Gökhan "Cam" dakika başı sakat.

Bir de bunların üstüne Kasımpaşa maçıyla gördük ki, 3-5-2 sistemine geçtiler. Günümüz futbolunda bu sistemin ne kadar sakat olduğunu anlatmaya gerek yok. Kullanan pek az takım var. Ve senin defans oyuncularının sayısı ve formu bu kadarken, tutup bu sistemi uyguluyorsun. Güzel. Bugün Kasımpaşa'yı 2-0'dan gelip 4-2 yenersin ama, 2 gün sonra başka bir tanesine fena yakalanırsın, şutlar da girmez 3 tane yer oturursun yerine.

Delgado-Holosko-Nobre-Bobo. Ya bunlar normal 4-4-2 de filan bile bir arada oynayamayacak oyuncular. Sen gel, 3-5-2 de koy hepsini. Beşiktaş kaşınıyor mu ne?

0 yorum: