İsa'nın Askerleri (!)


Bizim ülkemiz futbolcu cuma namazına gitti diye alaşağı edilen bir ülke. Elalemin adamı dernek kurmuş hatta dernekten de öte bir şey kurmuş. Atletas de Cristo. İsa'nın Atletleri ya da İsa'nın askerleri anlamına geliyor. Az buz adam yok içinde, dünyaca ünlü oyuncular falan dahil. Taffarel, Kaka, Lucio, Fabio Luciano, Aurelio, Alex, Lincoln... Biz hala devam edelim Hakan Şükür Nur Cemaatinden, Arif namaz kılıyor, Emre mevlide gidiyor diye.

Not: Çocukken ne safmışız. Yani ben. Monte Cristo'yu görünce gelmezdi aklımıza İsa falan...

6 yorum:

Clerk dedi ki...

hakan şükür "kutlu doğum haftasına yakışan bir derbi dileyerek ortalığı karıştırdı" türü haberler ve hakan ünsal'la arif'in eşlerinin türbanlı olmasına dikkat edilmesi. gerçekten aşılamamış birşeyler var.

L dedi ki...

var tabii ama, bu isimlerin diğer yaptıkları ve lafları yanında önemsiz kalıyor

Clerk dedi ki...

işte sorun da o zaten. bence asıl mesele hakan ünsal'ın eşinin türbanlı olması değil, hakan ünsal'ın futbolu bıraktıktan sonra yediği kaba pislemekten başka iş yapmamasıdır. nitekim dünya futbolunun gelmiş geçmiş en "kırgın dargın" futbolcusu hakan şükürden şu andaki durumunu beklemezdim ben. yani hakan ünsaldaki durum onda yok ama ne bileyim.

L dedi ki...

var. hepsinde var. 1-2 kişi hariç uefa neslinin hepsi mal. ben hasan kabze yi onlardan üstün tutuyosam, bi sorun var demektir, değil mi?

Clerk dedi ki...

şu günki haliyle mustafa sarp bile onlardan üstünse?

L dedi ki...

kesinlikle. yetenekli diil belki, bizim yapmak istediimiz şeylere asla uygun deil ama, adam samimi ve kıçını yırtıyo.