Play-Off'tan Notlar Hacı


-Boston dışarda maç kazanamadı. Evet favorilerden biri onlar ama, dışarda maç kazanamadan nasıl şampiyon olmayı düşünüyorlar? Hawks'ı bile yenemediler dışarda. Bu çok kötü bir gösterge.

-Spurs ise mesela, evinde kaybetmedi hiç. İstikrar. Hornets'i eleyelim de, 4-3, 4-2 farketmez. Bu maçı almak farz mesela. Ki zaten o zaman 4-2 yolu açılır.

-Bu geceki maçta Horry 238 yapıp rekor kıracak Play-Off'larda. Hey maşallah. Aşağıda ayrıntılı yazı var, okuyunuz.

-Howard olmuyor abi. Hakikaten olmuyor ya. Kendi yaptıkları olsun, arkadaşlarının katkı yapamaması olsun. Bir de gelen yardımın çoğunun oyun kurucu olmayan Hido'dan geldiğini düşünün, durumun ne kadar feci olduğunu anlayın.
Bir not, geçen maç hakkında. Dwight Howard, son basketini maçın 7. dakikasında buldu. İsteyen gidip baksın. Ve daha sonra basketi yok. Bu ne demek? Ligin en iyi ilk 5'inde yer alan oyuncu, All-Star Howard tam 41 dakika isabet bulamadı. Buna ben rezillik demek istemiyorum, diğer rezilliklere ayıp olur.
Şimdi Hüseyin mesela bunlara cevap bulAacaktır yine ama umrumda değil. Her şey ortada. Böyle bir şey olmaz. Süper yıldızmış. Tabii.

-James az da olsa insani oynuyor. Ama yine yapacağını yapıyor. Dün Garnett'in üstünden vurduğu smaç nasıl bir şey öyle. 5. maç performansı çok belirleyici olacak Kral'ın. Kralsa kazandırsın 5.yi, alsınlar seriyi.

-Kobe, 4. maçı aldırsa, direk efsane olurdu. Uzatmaya götürmeyi başardı ama, yetmedi. Uzatmada çok zorlamasa, belki olabilirdi.
Odom, her maç bunun yarısı oynasın, yeter. Farmar 2 maçtır Fisher erken faul probleminde diye uzun süre alıyor. Ve her seferinde batırıyor. Bir olumlu hareket yok. Düşünün Kobe sakat, Radman'dan hayır yok, Turiaf erkenden diskalifiye oldu ve bu maçı uzatmada kaybettiler. Bu sanırım Lakers'in ne hale geldiğini iyi anlatıyordur.

-Bizde Parker coştu bu ara. İyi oldu. Finley de benchten atıyor sağolsun.

-Lewis allah var, bu seride çok iyi oynuyor. Driveler filan. Çok şık turnikeler. Paranın hakkını vermese de (ki o çok zor) büyük katkı yapıyor, bu kesin. Sadece şut seçimlerini biraz daha sağlam yapmalı.

-Hido, 4. maçın son çeyreğinde tam anlamıyla destan yazdı. Sonu iyi bitse, sanırım taparlardı, adına kilise açılırdı Orlando'da. Olmadı, seri de elden gitti. Yukarıda yazdığım gibi Howard bey biraz iş yapsa, böyle olmazdı belki de...

-Kobe'nin Mvp'liğinden şüphe duyan Nba ile ilgilenmesin.

-Magic, oyun kurucusu Nelson olduğu sürece bir sik yiyemez.

-David West'i All-Star yapan zihniyeti...

-Roni Pırays, ne yaptın oğlum sen. Maçın 3-1 olacağı vardıysa da orada gitti zaten. O ne atletiklikmiş birader. Turnikesi de ayrı şahaneydi.

-Manu'da da denge sorunu filan yok. Her türlü yol bulunuyor.

1 yorum:

Haketo Zaman dedi ki...

ray allen da cleveland serisinin birinci maçında hiç isabet bulamamıştır efendim. olmaz böyle şutör! Ray Allen ve türevlerine hayır!