Lig filan

Demek ki bütün gün "abi Barça-Real maçından sonra bu çekilmez yaaa" şeklinde konuşmamak gerekmiş. Bir nevi göte patladı. 3 gol, 3'ü de kendi alanında müthiş. Önce harika bir aşırtma vuruş. Tabii öncesinde Gökhan Zan denen... tanım bulamıyorum ki abi adama. Neyse, onun "ayağının altından" geçen topa Güiza koştu ve çok iyi vurdu. Bu tek vuruşun güzel örneği. 2. gol desen, hakikaten Barça-vari bir gol oldu. Üstüste pas yaptı Fb, ardından Hızlı bir üçlü paslaşmayla çizgiye yakın alanda topla kaldı Bilgin ve sonra Semih'e uzattı çok güzel, Semih de tavana. Bu organize golün güzel örneği. Son gol de tam "one man show". 50 metre depar, sonra o da tavana. Direkten içeri.
Fenerbahçe bütün sezon nerdeydi, insan merak ediyor. O "şampiyonluğa koşan" Beşiktaş nerdeydi, o da diğer kayıp.
Diğer notları yazayım son olarak:

-Şu Rüştü'nün "yenilen gol sonrası itiraz" olayı bokunu çıkardı artık. Neyine itiraz. Zan adamı da kart gördü aynı pozisyona itirazdan. Sen hayvan kadar cüssenle Semih'ten darbe al savrul, ayağından top kaçır. Sonra itiraz.

-Gökhan Gönül abartısız "efsanevi" bir oyun oynadı. Sanırım hayatında ilk kez stoper oynadı ve top geçirmedi. Bir tane bile. Son dakikada da bir depar atıp hücuma çıktı ki, bir de gol attırsaydı, of of.

-Beşiktaş, ligin ilk 6 sırasındaki takımlara karşı hala galibiyet alabilmiş değil. Ve bu takım şampiyon olacak. Hey yarabbi lige bak.

-İlk iki sıradaki takımlar yenildi. Bizim gerizekalı Gs, bu hafta kazansa, yine ilk 2 için iddialı olacak. Onu bırak daha komiği, "şampiyonluk gitti" deyu hocayı kovan Trabzon, yeniden iddialı duruma geldi. Nasıl işler bunlar.

-Bir de ligin dibi var ki...

2 yorum:

miracsaral dedi ki...

İnşallah Trabzon şampiyon olurda Trabzon yönetimindeki birilerine iyi girer.

L dedi ki...

amen. sivas olmasın da.