Vah Yazık


"tabancalı tişört giymesi eleştirildi ama işin aslı çok daha farklı çıktı.

g.saray’lı arda turan’la arsenal’in ispanyol yıldızı fabregas’ın giydiği silah figürlü tişörtün dolce gabbana tarafından bireysel silahlanmaya karşı ironik bir tepki olarak üretildiği ortaya çıktı.

ilk bakışta tepkilere sebep olmuştu. hatta bu yüzden bazı vakıflar arda turan’a tepki de göstermişlerdi. galatasaraylı futbolcunun üzerinde taşıdığı silahlı tişört geçtiğimiz günlerde olay olmuş ve bireysel silahlanmaya karşı olan çevreler tarafından ağır eleştiri almıştı. ancak arsenal’ın ispanyol yıldızı fabregas’ın da aynı tişörtle görüntülenmesi bu konuyu tekrar gündeme getirdi. üstelik tişörtün ekonomik değeri de öyle ucuz değil. şu anki fiyatının 105 dolar (150 tl) olduğu vurgulandı. tişört olayının farklı bir yönü unuyor. dolce gabbana adlı giyim şirketi 2008-09 yaz sezonu için scarface filmine yönelik özel bir koleksiyon hazırladı. bu koleksiyonun en çok tutulan parçası ise üzerinde al pacino’nun kullandığı silahın bulunduğu söz konusu tişört. dolce gabbana’nın bu tişörtü piyasaya sürerken hızla yaygınlaşan bireysel silahlanmaya bir dikkat çekmek istediği ve bunu da tişörtün üzerine al pacino’nun filmde kullandığı silahı koyarak ironik bir yaklaşımda bulunduğu ortaya çıktı."

Kaç gündür herkes Arda'ya sallıyor. Sövmeyen yok. Vakıflar bile kınadı. Şunu bir şekilde öğrenmek çok zor olmasa gerek. Ama nedir, "insan, bildiğini okur".

0 yorum: