Buck



Young Buck, G-Unit'den ayrıldıktan sonra hiçbir plak şirketiyle anlaşmadan kendi imkanlarıyla yoluna devam ediyor. Ama önce 50 Cent ile Buck arasında geçen bir sürü hoş olmayan polemik den sadece birini ele almak istiyorum. Her zamanki gibi objektif yaklaşacağım. 50, Buck' ı takımından atarken onun aşırı para harcadığını ve kokain bağımlılığını gerekçe göstermişti. Evet 50 sen bu adama çok yardım ettin, elinden tuttun, en iyi stüdyoları sundun, sağlam bağlantılar kurdun, ama asıl gerçeği neden saklıyorsun. Buck sözüm sana da. Kesinlikle bu iki rapperin arasındaki sorun para veya uyuşturcu değil. Kimseye açıklamadıkları gizli sorunları var. Belki kıskançlık, belki basit bir laf kavgası, veya belki de G-Unit son kullanma tarihini doldurmuştur?

Tabii bu ayrılıktan iki taraf da yaralı ayrıldı. Ama hangi tarafın daha çok canı acıdı diyecek olursak bunu cidden bilemem. Evet, belki bu olayı bilen 100 insandan 90'ı "G-Unit bitti" diyecektir. Evet Buck'sız bir Unit'e alışmak zor olacak. Bir zamanlar 35 siyahi rapper ve prodüktörden oluşan G-Unit şu anda sadece 3 kişi ve South Side ezgileri ve lyriclerini taşıyan temsilcilerini de kaybettiler. Ama onlar para kaybetmezler. 50 Cent, parayı çar çur ettiği kadar yatırımını da yapmış durumda. Buck'a gelecek olursak; evet artık özgür. Önünde yapacağı çok iş var. Ama bunlara The Game ile stüdyoya girip 50'ye diss track yapmakla başlamaksa onun için daha dürüstçe bir hareket olurdu. Bence bu da onun büyük yanlışı.
Her neyse 50, The Game ve diğer her şeyi bir kenara koyalım. Buck geçtiğimiz aylarda Back On My Buck Shit adlı mixtape'ini çıkardı. Mixtape gerçekten albüm kalitesinde. Çok ama çok ciddiyim, inanılmaz bir mixtape hazırlamış. Seneye de The Rehab' i cıkarmsaını bekliyoruz. Bakalım hangi plak şirketiyle anlaşacak?

Buck hakkında son söyleyeceklerim:

-Albümü için DJ Paul'la bağlantılarını kaybetmemesi

-Birkaç NY sound'u kullanması, bunun içinde uğrayacağı kapı tabii ki Ty Fyffe !

-G-Unit ve The Game'den uzak durarak kendi müziğini yapması !

-Ve tabii ki
başladığı yere geri döndüyse orada kalması: 'Cashville Records'.

0 yorum: