Kat

Asrın sorusu Lappappa'da. İşte:

Sizce, Barcelona yükselişte olduğu için 2 günde Katalan olan futbolizler mi daha gerizekalı;yoksa bu Katalanlara sinir olup da, direkt Anti-Barcelona kesilen tipler mi?

5 yorum:

Selocan dedi ki...

Abi tartışmam bu soruyu. Atbi ki 1. şık. Ben çok insan tanıyorum Zidane varken Real diye ölüp ölüp bitenleri sonra da 2 senede takımı satıp Barcelona fun club'a üye olanları

L dedi ki...

ikisi de eşit derecede abi. sen yüzyılın en iyi futbol takımına milletin özentiliği yüzünden sırt çeviriyorsan, beynini sikiym öyle adamın. hepsi salak.

Clerk dedi ki...

yanlış. yüzyılın en iyi futbol takımına körü körüne sırt çeviren öyle çok da fazla yok; ki olsalar da şu sıralar en iyi futbolu barcelona'nın oynadığının farkındalar bunu inkar etmiyorlar 2. şıktaki insanlar. sadece desteklemiyorlar barcelona'yı, ki kendimi o kategoriye katmak istiyorum burada. desteklemediği için de sırt çevirdi denemez o insana. ama gelip de "ne biçim oynuyolar olm pas veriyolar anca bi halt yaptıkları yok" diyen olursa haklısın o noktada.
yine de 1. şıktaki gerizekalıların önüne hayatta geçemez 2. şık. 5 sene önce henry ve arsenal'in fırtına döneminde "ömür boyu arsenal'liydim" deyip arsenal'in her attığı golde sevinen adam; bugün barcelona'nın en büyük destekçisiyken "arsenal takım mı abi ya ingilterede bi manchester vardı zaten yıllardır" diyebilmekte.

Selocan dedi ki...

Yüzyılın en iyi futbol takımı derken Real'i kastediyorsun sanırım :) Bu ödülün tek sahibi onlar çünkü :)

Ama haklısın tabi 2'si de kötü de ben daha yöresel bakıyorum sonuçta hakikaten sevmediğin bir topluma ait bir şeyi de pek fazla sevemezsin onu belki anlayabilirim. Ancak 2 gün önce Real Madrid los galacticosken herkes ölüp ölüp bitiyordu sonra da Messi 2 hareket yaptı Barça son 2 senede Total'in a.k. hemen herkes barçacı oldu. Bu nasıl dönekliktir hacı.

L dedi ki...

@isimsiz:

barça'yı sevmemek sorun değil, ama yeter ki aptallık yapmayıp hakkını versinler. saygı duymayı öğrensinler. karşımızda tarihin en iyi futbol oynayan takımı var(yüzyılın takımı meselesine girmeyelim şimdi). nba ortamlarında da mj'i sevmeyen çoktur ama, herkes saygı duyar.
bu kadar çok kaypak adamın olması da, aslında futbolla ilgilenenlerin çoğunun karaktersiz adamlar olduğunu gösterir.

@selocan:
hadi 21. yüzyılın olsun, 20. yüzyıl real'in kalsın.