....

Hayırlı uğurlu olsun. Çok da umurum değil ama. Tabii ki her zamanki gibi sıçışlar var. Hatırlar belki bazıları, Gs 00-01'de çeyrek finale çıktığında 2 maçı da o zamanlar ligi de veren Teleon yayınlamıştı. Yani bu satırları yazan adam, takımının en büyük başarılarından olan Real Madrid maçını canlı izleyememişti. Sanırım başka bir maç vardı -B.Münih maçı olabilir- onu izlerken yukarıda yazan skordan takip edebiliyorduk. O zaman da bilgisayar filan yok henüz. O maçtan anca öyle haberdar olabilmiştik anlayacağınız.
Ya dün?
Maçın başlamasından 2 saat önce yayın başladı. Ertem salağının yanında Uğur Dündar, Acun, Selahattin Duman ve Beyaz. Maalesef o anlarda bir sebepten bir cafede olduğum ve cafe de müziği açık tutmayı tercih ettiği için, ne muhabbetler döndü bilmiyorum. Ama o adamların olduğu yerde gırgır bol olur tabii. Neyse.
Eski maçları gösterdiler, Sevilla'da ne bok yediler onları gösterdiler, işte tarihi mekanlar falan.

Soru şu:biz zamanında maçı bile izleyemezken -ki merak ediyorum o dönemde kaç kişide Teleon vardı da izleyebildi- bunların Fb için yaptığı nedir? Aslında hani benimki de iş değil. Mesele Fb burda. Biz Uefa kupası'nı aldık, bu kadar tantana olmadı. Bazıları çıkacak 2 gün sonra, bu çeyrek finali Uefa kupasıyla karşılaştıracak, o da olacak bak görün.

Her şey ortada, nedir ki yani. Muamele farkı.

0 yorum: