Rıdvan

Her hafta, hatta her gün bir "Rıdvan şunu demiş abi bak, doğru çıktı" muhabbeti geçiyor. Cidden adama yazık oluyor diyebilirim. Belki de kendi uzak durmayı seçiyor, t.direktörlük meselelerinden. Ülkeni hali ortada. Büyüklerden hangisi ona 2 veya 3 sene sabredebilir ki mesela? Hele Fenerbahçe hiç.
Dün de Kalli ve Zico'ya sövmüş. Ne dese haklı. Biz de oturup hayıflanalım yerimizde "ah ulan Rıdvan, bizde olsan keşke" diye.

Olayın bokunun çıktığı nokta, geçen günlerde Rıdvan'ın Sevilla maçından önce "Sevilla "pis orta" denen orta şeklini çok kullanan bir takım, bel hizasında orta açıyorlar. Böylece kendi kalemize gol yeme ihtimali çok" demesi oldu. Ve bilindiği gibi Sevilla maçında Edu, o ortalardan birine ayak koyunca, Fb ilk golü yemiş oldu maçta. Dikkat etmek lazım böyle şeylere. Biz bile kendi halinde futbol izleyicileri, Sevilla'nın öyle ortalar açtığını, gollerin bir kısmının o yolla geldiğini biliyoruz. Ama sahaya çıkacak olan adam bilmiyor. Bilse de dikkat etmiyor. Ne denebilir ki.
En sonunda bir gün Abramovich filan, Rıdvan'ın bu konudaki ününü duyacak, gelip adamı kaçıracak, Chelsea'nin başına koyacak, o olacak sonunda.

Şükretmeliyiz böyle bir futbol adamının ülkemizde olduğuna...

0 yorum: