Nuggets- Spurs Maç Notları


-Allen Iverson maça 5/8 saha içi isabeti ve 15 sayıyla başladı. Sağ el dördüncü parmağını incitti ve üç dakika otuz altı saha dışında kaldı. Bu süre aynı zamanda sahada olmadığı tek süreydi.

-Devrede Spurs üstünlüğü vardı ancak bu oyundaki dengeyi yansıtmıyordu. Melo 1/7 saha içi isabetiyle oynuyor ancak Nuggets oyundan kopmuyordu.

-2. çeyrekte 55 saniye kala JR Smith'in bombeyi abartıp yolladığı şut görmeye değerdi. Gayet sessiz bir biçimde JR yine görevini yaptı ve maçı yüzde 60 isabet ile 15 sayı bularak tamamladı.

-NBA'in bence hak ettiği değeri göremeyen oyuncularının başında olan Eduardo Najera maçı kariyerindeki en yüksek rakam olan 19 sayıyla tamamlıyor ve bence maçın adamı oluyordu. 4.çeyreğin başında potadan sekip yükselen topu sağ dipten kat yaparak JR'a tiplemesi ve onun da mancınığı kurup yolladığı şutta Najera tek bir dokunuşla hem ribaunt hem asist kazanıyor, ben buradayım diyordu.

-Nuggets Spurs'ün 11 maçlık galibiyet serisini bitirdi. (96-109)

-Önce Phoenix'i sonra Spurs'ü yenerek hala iddialı olduğunu kanıtlayan Ivy, Melo ve saz arkadaşları 37-24'lük dereceye rağmen hala playoff yarışının bir maç dışındalar. Bu dereceyle eğer Doğu konferansında olsalardı nerede mi olacaklardı? 4. sırada. Yani playoff'a girmeyi bırakın, ev sahibi avantajını bile yakalıyor olacaklardı.

-Küçük bir anektod: Eğer Doğu 4.sü Cavs Batıda olsa playoff'a giremeyecek, Batı 10.su Kings Doğuda olsa 7. sıradan playoff yapacaktı. İlginç.

0 yorum: