Tiksinti

Bu ülkede artık herhangi bir şekilde maç izlemek zor. Ntv'de ancak rahat edebiliyoruz biraz. Gerçi orada da Murat Kosova'nın paso Nba sunması, Okay Karacan'ın ayrılması ve M. Murathanoğlu'nun Kanal 24'e geçmesi sonucunda sıkıntı var ama, kalanlara şükür. Doğan grubu'ndaki elemanlardan iyi gene kadro.

Ama Ercan Taner'in ayrılması ve Star'daki yaprak dökümü sonrası ne Lig Tv, ne de Star ve D-Smart tayfasında maç izlenmiyor. Emre Tilev, Ertem Şener, Gökhan Telkenar'a kaldık.
2-3 sene önce İlker Yasin Beşiktaş'ın Uefa kupası maçlarında filan sıçıp batırırken, dua ediyorduk Gökhan Telkenar sunsun diye. Ama dün gördük ki hakikaten "kıratın yanında duran ya huyundan, ya suyundan". O da Ertem'in yanında dura dura "Ertem"leşmiş. Garip garip laflar "Alex Keita'yı maymun etti" ne demektir ya. Demek ki bastırılmış ırkçılık bu şekilde ortaya çıkıyor. Ya da "Mehmet" Aurelio gol attıktan sonra "Mehmetçiğe selam olsun" demek. Vur popülizmin dibine. Nasılsa lumpen adam sıvazlar sırtını.

Dakika başı "not edin bu dakikayı". Bu lafı her dediğinde pozisyon kaçtı. Eminim bunda bu uğursuz adamın da payı vardır. Bi sus kardeşim.
Benim anlamadığım, böyle milyonlarca kişinin izlediği bir maçı sunuyorsun. Hiç mi yaptığın şeyin farkında değilsin. "Hatayı anlama" kısmını geçtim hadi. Onu boşver. Nasıl bir ruh hali, nasıl bir gazsa, kaptırıp gidiyor eleman.

Artık Cl maçlarını ya yabancı kanallardan ya da Star'dan ama sesi kısıp izleyeceğiz. Zaten Türk takımlarının maçları dışındakiler artık D-Smart kanallarından verilecekmiş. Cl izlemek için de para vereceğiz yani. Harika. O spikerlerden maç dinlemek için para vereceğiz bir de. Ne günlere kaldık.

Unutmadan:İlker Yasin denen o beğenmediğimiz, gaftan gafa atlayan işe yaramaz adam, Doğan Medya Grubu Spor Genel Yayın Yönetmeni imiş. Yani emrinde bir dünya kanal, gazete vs var. Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü anlamak için size ipucu. Neden bir başkası değil de hala bu adam diyorsunuz değil mi, oturun düşünün bakalım niye.

0 yorum: