Barça


Kura avantajıyla filan bir şekilde yarı finali bulduk. Schalke çok kaçırdı ilk 20 dakikada. Bir tanesini bile atsalar maç çok farklı olurdu.
Ben razıyım bu duruma valla. Messi'siz çok iyi bile.

Şimdi Manutd var. Ben istiyordum bu eşleşmeyi turnuvanın başından beri ve sonunda oldu. Son durumlara bakılırsa Manutd bizim şerefsizleri hacamat eder. Adam -Ferguson- Cl çeyrek finali 2. maçında Cr7 ve Roo'yu oynatmama rahatlığına sahip.
Cr7-Messi savaşı Messi'nin sağlığına bağlı. Son Schalke maçı öncesi antrenmanda ısınırken gördük kendisini. Umarım yetişir seriye de, gösterir gününü şu tikiye.

Bu turda bizimkilerin bütün geri kalan sezonunda yaptıkları salaklıkların üstünü örtüp, gereğince mücadele edeceklerine inanıyorum. Çünkü sezonu bir şekilde kurtaracaklarsa tek çareleri bu. Ligden hayır yok, kupa da yalan oldu.
Cl'nin en güzel tarafı bu. Ligde sıçsan da, bu kupada birkaç iyi sonuç alıp, yukarılara çıkıp camiayı az da olsa tatmin etme olayı var. Adam gibi oynarsan, şans da yanında olursa kupayı bile alabilirsin. Bkz. 2003 finali. Milan o ara genelde çok kötü gidiyor ama, şimdiki takımın kökleri o senelerde atılmakta ve bir şekilde kupayı alıp, bu son 4-5 yıldaki çıkışın fitilini ateşliyorlar. Keza Barça'nın 2000'lerin başında bile çeyrek finalleri var Cl'de.

0 yorum: