Alır


Atletico Madrid, malum, güçlü kadroya sahip. Bu sezon Cl'de olacaklar. Renk katacakları kesin.
Her sezon çok transfer yapar bu adamlar ama, bu sezon işin boku çıktı sanki biraz.
Zaten çok iyi takım var elde, bir de gidip şu adamları aldılar: Florent Sinama-Pongolle, Gregory Coupet, Tomas Ujfalusi, Paulo Assunçao ve John Heitinga.

Hücumda çok sorunları yoktu, bunu biliyoruz. Kaleci açısından sıkıntıları vardı, bunu olabilecek en iyi şekilde çözdüler.
Defansa çok çok kaliteli 2 oyuncu aldılar. Özellikle de Heitinga tercihi müthiş. Orta saha için Assunçao var, o da bir türlü istikrara erişemeyen orta ikili için iyi seçim. Sinama-Pongolle'ün ne kadar yetenekli olduğunu bilen bilir. L'Pool'da yıllarca bekledi, 2 sezondur Huelva'daydı. Özellikle geçen yıl iyi performans gösterdi. Ben hep istiyordum daha büyük kulübe gitmesini, çünkü var elemanda bir şeyler. Ve Atletico'ya geldi sonunda. Aşırı kaliteli hücum rotasyonunda belki her zaman banko olmayacak ama, şans bulacağı kesin.

Hepsinden önce hedefleri, yeniden Cl'ye katılacak dereceyi yapmak olmalı. O işi istikrarlı hale getirmedikçe, yeniden büyükler arasına giremezler.

Son olarak da kendilerini tebrik ediyorum, (onlar da bu yazıyı okuyacak ya sanki) bu sezon adam gibi "çizgili" bir forma giyecekler. Şunun gibi yani.

0 yorum: