Dönüş


Geçen hafta şu karikatürü koymuştu Aceto usta bloga, Barça-Milan ve Gs'nin halini gösterir şekilde. Bu 3 takımın da taraftarı olan benim için üzücü bir durumdu tabii. 3'ü de çok parlak başlamamıştı sezona. Gs istisna sayılır ama, onlar da tam güven vermemişti, artık yerine oturuyor her şey-görebilene.
Gs, 2 maçtır 4 atıyor. Hücum iyi işliyor, bir de sakatlar düzelse.
Barça, 2 haftanın hıncını alırcasına 6 attı dışarda Gijon'a. İzleyemedik, diziye takıldık. Yine de iyi haber. Messi 2 tane attı.
Milan, zorlanacağına, kolay geçti bu maçı. 2 haftada 6 puan alan Lazio karşısında 4-1'i buldular. Bunda Kaka'nın oynamasının büyük payı var. Evet, belki Ronaldinho vardı diğer maçlarda, geri dönen bir Sheva vardı ama, bu takım, "Kaka'nın takımı". Ve döner dönmez de "ağırlığı koydu". Bir de gol attı. Hücumda Pato-Kaka-Dinho üçlüsü oynamaya başlayıp, birbirlerine alışsalar, korkunç şeyler olacak. Defansta Nesta acil dönmeli. Senderos da yok, o da sakat sanırım. Hala "4 sol bek"ten kurulu defans.
Bu maçla ilgili dikkati çeken bir nokta da, Dinho'nun headband'ını değiştirmiş olması. E geç bile kaldı. Malum, kendi kreasyonundan eşyalarkulanıyor, bu da takımın forma sponsoruyla ters düşüyor. Maalesef Kapitalizm denen şeyin insafı yok.

Son olarak; Adriano döndü. Inter fena geliyor. Dehşet bir hücum hatları var ve Mourinho eldeki malzemeyi nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. Torino'yu da çok rahat geçtiler.

0 yorum: